Gå til innhold

sunset in the air :)


mwar0f

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Bildene dine har masse spennende farger, og et stort potensiale.

 

Likevel irriterer det meg at du legger ut bilder som ikke er skikkelig bearbeidet, men med skjeve horisonter og vinduskanter. I tillegg skriver du at du har planer om å forandre hue og saturation, men ikke har gjort det enda! Du er forholdsvis ny her, så tabbekvoten din er ikke brukt opp enda, men til neste gang legger du heller ut ferdige bilder, håper jeg. Tre bilder er også litt vel mye, mener i alle fall jeg. Det er lettere å få konstruktiv kritikk på ett bilde enn tre!

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Som andre har nevnt, det er nok et godt tips å gjøre ferdig bildene før du legger dem ut, og her er det 3 ting jeg ville rettet opp:

- fjern vinduskarmer og annet som gjør bildene ubalanserte og rare

- juster slik at horisonten blir rett

- levels, hue og saturation (bildene er litt blasse nå syns jeg)

Lenke til kommentar
La være bildene sånn dem er, ikke juster på dem. Jeg mener at bilder tatt ut av fly kan godt ha en litt sjeiv horisont så lenge en ser at det er tatt ut fra fly. En flyvinge eller litt vinduskant er bare sjarmerende spør du meg :)

At en flyvinge kan er sjarmerende, er jeg helt enig i. Den kan jo faktisk være med på å gjøre et bilde bedre - faktisk bikke det over fra døllt til interessant, men skjev horisont og vinduskarmer er jeg som sagt motstander av ;)

Lenke til kommentar

Enig at bilder blir _MYE_ bedre når renser dem i Photoshop, her er hvertfall resultatet etter litt Usharp Mask, Level og Hue/Saturation. Personlig synes jeg bilder blir mer uoriginale når man postprosesserer dem i Photoshop. Hmmm, skal jeg ha lilla eller rød himmel?

 

Og det med horisonten, hvorfor skal den allti være i vatter? :) Flyet banker (tilter) til høyre da jeg tok bildet, så horisonten er skjev. Btw, er glad i alle flydeler :)

 

 

sunset_4.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...