Gå til innhold

Samsung D500 og Bluetooth!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har hatt D500 noen uker nå og har noen erfaringer. Alt i alt er dette en veldig bra telefon. Jeg har lastet opp og ned bildefiler, musikk og videofiler via Bluetooth - ingen problem. Et par negative ting: dekningen faller ut titt og ofte og det er litt kjedelig, dessuten er det irriterende at Samsung enda ikke har fikset dette med automatisk stor bokstav etter punktum. Jeg savner også radio og minnekort (selv om den har hele 100MB minne og med det har den nok kapasitet til å lagre og spille av en film på 100 minutter med fullt akseptabel kvalitet). Muligheten for å motta Java-spill er dårlig - dette kan kun gjøres ved å gå ut på nettet med GPRS. MEN: Skjermen er det beste jeg har sett og kameraet tar fullsteddig kaka... Her kan man stille lukketid / velge ISO - og kvaliteten er utrolig bra. Alt i alt: en god telefon.

Lenke til kommentar
Så du har ikke hatt store problemer med og sende og motta med andre bluetooth telefoner?

 

Men siden du sikkert har brukt kameraet en del, hva kan du si om kvaliteten på filmingen? Blir det bra og se filmene du selv har filmet på mobilen?

Jeg har sendt og mottat filer fra andre mobiler (dvs. T610) via Bluetooth. Jeg har også sendt og mottatt filer mot min PC med Bluetooth. Kameraet er veldig bra, men videoopptak blir heller dårlig. Dette er nok fortsatt bare litt for lekens skyld. Det er ok om du filmer noe som ikke beveger seg så fort... En ting jeg glemte å nevne er batteri-kapasiteten. Det er utrolig skuffende å se at det står 300 timer standby-tid i spesifikasjonene. Jeg har testet dette og etter 5-10 ladinger så har jeg oppnådd maks 6 dager standbytid - dvs. knapt halvparten av de 300 timene som er oppgitt. Det er for dårlig - faktisk litt villedende reklame...!

Lenke til kommentar
Et par negative ting: dekningen faller ut titt og ofte og det er litt kjedelig,Muligheten for å motta Java-spill er dårlig - dette kan kun gjøres ved å gå ut på nettet med GPRS.

Aldri hatt noe problem med dette, la meg gjette....Du har Chess? Har hørt at de har litt problemer, Sett telefonen på at den ikke skal lete automatisk etter nett, bare sett den manuelt til Telenor.

 

Javaspill problemet finnes det en annen vei utenom. Sjekk en annen tråd her på forumet.

 

Alt i alt en fortreffelig telefon, aldri hatt bedre

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...