Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Intel Pro Wireless 2200BG - Drivertrøbbel


Anbefalte innlegg

Med min nye bærbar PC fulgte det med Intels trådløse nettverkskort, Intel/Pro Wireless 2200BG. Jeg installerte driveren som fulgte med PC'n.

 

Det skulle vise seg at når jeg brukte P2P-program som Emule og når jeg spilte online fikk jeg den berømte blåskjermen og restart og hele pakka. Klarte til slutt å finne ut at det var driveren til det trådløse kortet som forårsaket dette problemet.

 

Det viste seg at dette var et problem som de fleste med dette kortet hadde. Intels nye driver skulle ta hånd om dette. Jeg oppgraderte til versjon 9.0.1.9, og problemet var dermed løst. Glad og fornøyd ble jeg jo.....

 

Men da dukket det selvsagt opp et nytt, og betydelig større problem. Etter oppgradering til den nye driveren fikk jeg seriøse oppkoplingsproblemer. Tilkoplingen via det trådløse nettverket ble meget ustabilt og jeg hadde svært dårlig hastighet, både via det trådløse nettet og ut på internett. Jeg trodde først at dette var routeren som sviktet, men min stasjonære PC som er koplet via kabel til en av portene på routeren fikk full hastighet.

 

Ringte linksys support og fikke beskjed om jeg først måtte teste om det var nettverkskortet som var problemet. Jeg forsøkte derfor en kompiss sitt trådløse nett. Jeg koplet meg opp her og fikk nøyaktig samme problem som hjemme. Da var det altså kortet da......

 

Det første jeg gjorde var å ta en "roll back" til den gamle driveren. Og vips, der var problemet løst.

 

Dette er altså den helt siste oppdaterte driveren fra Intel som bl.a. skulle ta hånd om bluescreen-problemet. Dermed står jeg jo helt rådløs. Som regel vil en oppdatering av drivere løse slike problemer, men foreløpig er jeg bare nødt til å bruke den gamle driveren, og la være å bruke P2P og online gaming. Forsåvidt ikke så ille, men man vil jo at alt skal fungere.

 

Er et noen her som har vært borti dette problemet, og finnes det en annen løsning enn å vente på en ny driveroppdatering?

Jeg har selvsagt tatt kontakt med Intel der jeg forklarer mitt problem, men jeg har ingen store forhåpninger om et raskt svar.....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En annen ide er å oppdatere/bytte den programvaren du kjører som krasjer maskinen.

 

Videre kan du jo prøve en beta driver, eller en "enda eldre" driver. Personlig kjører jeg nå 8.1.0.28 på mitt kort (gidder ikke legge inn 9.x siden det krever at jeg taster inn alle WEP-passord på nytt) og den fungerer fint. 7.x som jeg kjørte før fungerte også helt fint.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...