Gå til innhold

Hvilket SD minnekort til Ixus 40


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Velg et sikkert kort... Lexar og Sandisk er regnet som verdens mest stabile kort, og selv om de koster litt mer er det så absolutt verdt pengene.

 

Med stabilitet sikrer du minst mulig sjanse for at kortet krasjer eller låser seg. Da går fort de fleste eller alle bildene tapt. Dette skjer ofte på de noe billigere merkene. Så du kan jo spørre deg hva bildene dine er verdt... helt sikkert mer enn den engangsinvesteringen det er å kjøpe et stabilt og sikkert kort.

 

Hastighet er ikke noe du behøver å bekymre deg så mye over på de små kompaktkameraene.

Lenke til kommentar

Ud fra hvad jeg kan forstå her på forummet, så er især SD-kort en god del billigere i Danmark - tjek www.edbpriser.dk for at se priser og om hvad levering koster.

 

Er i øvrigt enig med Afseth i at du bør vælge Lexar eller Sandisk, simpelthen fordi engangsinvesteringen er så lille en del af de samlede omkostninger...

Lenke til kommentar

Ixus 40 kan ta 2 til 3 bilder i sekundet i største oppløsning. Det betyr at du trenger hi-speed kort for å slippe å vente. For så lange videosekvenser som mulig er dette også en fordel. Jeg har personlig gått for det helt nye SanDisk Ultra II 2Gb kortet utfra erfaring om at "plass får man sjelden nok av". Dette kortet lese/skriver med 10/9 Mb/sek. Det er litt avhengig av bruken din, men skal du ha høyoppløselig video er det kun plass til litt over 4 minutter på et 512Mb kort. Har sjekket med Canon, og det er ikke begrensninger på kortets størrelse fra kameraets side. Canon sier også i brosjyrene at MultiMedia kort støttes, uten garanti om at det virker, riktignok, men kan du teste det og det er billigere, hvorfor ikke. Husk alltid å formatere kortet uansett, for optimal virkning for ditt kamera.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...