Gå til innhold

ms 3.0 kobler ut og inn hele tiden.


Anbefalte innlegg

Hei. jeg har en microsoft intelli 3.0 mus, som kobler seg inn og ut hele tiden, men det er bare når jeg har den i usb porten, og ikke i ps/2. Noen ganger kobler den seg helt ut så det ikke går ann å få den på igjenn uten å koble usb-kontakten inn å ut. Jeg har prøvd det meste uten lykke :no:

 

 

Mvh zealous :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

gammelt problem med hundrevis av svar på...

 

to muligheter:

1. du har forandret software, dvs OS/drivere. Spesielt ved bruk av VIA chipset skjer slikt. Test den på en annen pc som har mus/usb som du vet funker perfekt fra før.

finner du ut at den funker bra da, da surfer du inn på usbman's USB side, nok info til å få det til å fungere fint igjen på din pc.

2. kabelen begynner å bli sliten, skift eller fix den manuelt. høres kanskje ulogisk ut, siden den funker fint med ps2. forskjellen er at ps2 funker med interrupts (delvis også pga du kjører ps2 på 200hz), og usb med polling. Men etterhvert vil den slutte å virke med ps2 også.

 

slutt å gi folk råd om å kjøpe nytt utstyr, når de ikke vet engang hva som er feil med det de allerede har. like håpløst som folk som formaterer hele tiden, pga windows kommer med noen feilmeldinger, blir jo ikke noe glupere av det.

 

btw, ime3.0 > m510, hvilken som helst dag.

 

gl :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...