Gå til innhold

mms oppsett til siemens s65


Anbefalte innlegg

hei.

Kjøpte meg nettopp en siemens s65 og telenor kontant kort .

Men når jeg skal "bestille" mms oppsett og wap oppsett funker det ikke .

Når jeg skal sende en mms kommer den helt til der du kan se hvor langt den har kommet , men etter 1 min så kommer denne beskjeden "Nettverks feil " .

Jeg har prøvd og legge inn oppsette manuelt og automatisk . Håper at det er noen som kan hjelpe meg . :dontgetit:

Endret av xms super
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøpt meg S65 med Tele2. Har akkurat samme problemet. Etter at jeg har fått oppsettet tilsendt og skal sende en mms får jeg beskjed om at det er nettverksproblemer. Etter det må jeg skru mobilen av/på igjen for at jeg i det heletatt skal få ringt med den... Har sendt mail til Tele2, får se hva de sier..

Lenke til kommentar

Snakket med Siemens kundeservice på fredag. Jeg må visst ta en tur på nærmeste verksted å få mappet (legge inn ny software) om telefonen for at den skal funke under Telenors nett. Ring de på telefonnummer: 22708400. De er raske og hyggelige der inne i motsetning til kundeservice hos Tele 2, har enda ikke fått noe svar fra de.

 

Ringte inn en gang til ett par dager etter at jeg snakket med de første gang. Da møtte jeg ei relativt sur dame i andre enden som sa: "Du har allerede en sak liggende hos teknisk, så du får bare vente til du får svar fra de". Det er nå godt over ei uke siden!

 

Gjett hvem som skal bytte tilbake til Netcom om ett år. Angrer som ei bikkje på at jeg bytta. :hrm:

Lenke til kommentar

om jeg ikke tar feil så må du når du har 65-serien til siemens gå inn i menyen for å aktivere innstillingene! netcom kundesenter er jo best så ringer du dit får du hjelp/tilsendt framgangsmåte for aktivisering. evt. kan du gå på www.netcom.no/ota og sende ut innst til deg selv, de funker kun på netcom nett, så har du telenor så skriv inn kompisen din sitt tlf nr i feltet og send dem dit. etterpå spretter det opp framgangsmåte for å aktivisere innstillingene!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...