Gå til innhold

hjelp til itunes etter formatering av pc..


curud

Anbefalte innlegg

jeg og typen bruker samme pc, og på min del av pcen har jeg hatt itunes og bibliotek etc. Så fikk han det for seg at han skulle formatere harddisken og dele den, slik at vi kunne ha musikken felles, og spare plass. Og det gikk jo forsåvidt fint. Og jeg har installert itunes på nytt og alt det der.

 

problemet mitt er at når jeg nå kobler ipoden min til pcen, så er ipoden fortsatt knyttet til det "gamle" itunes biblioteket, og jeg får spørsmål om å oppdatere ipoden mot det nye biblioteket, som forøvrig er tomt. All musikken er på ipoden, finnes det noen måte å få det over til biblioteket i det nye itunes? kan tenke meg at noe av problemet ligger i at itunes har fått ny plassering. Typen kopierte seff ikke filene som lå i itunes music mappa, så jeg får ikke føyd til sangene fra ipod til itunes nå...ARG! :mad:

 

Må jeg klikke ja til at ipoden oppdateres til biblioteket, og slette alle sangene på poden, og miste all musikken...???

 

hjelp... :dontgetit: kjæresten min sa at det bare var å spørre noen på hardware, så fant jeg ut av det. Han gadd ikke engasjere seg noe videre for å finne ut av dette.

 

hva kan jeg gjøre?

 

edit: dumpe kjæresten min? :)

Endret av curud
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kikk litt HER, eller HER !.

 

Du bare overfører all musikken fra Ipod til PC, ved hjelp av programmene EPHOD, eller PodUtil. Vet ikke eksakt hvor du laster ned fra nå, da disse adressene endrer seg stadig. Men et godt tips er å kikke på de tidligere nevne stedene, og søke etter programmene.

Ved hjelp av disse kan all musikk overføres fra Ipoden, og så kan du bare legge den in på Itunes igjen. :)

Lenke til kommentar

Fortsatt, takk for svar =)

 

jeg prøvde å trykke på download på http://www.ipodhacks.com/article.php?sid=1...pod-accessories

for PodUtil, men siden var suspended. :no: Kan jeg finne det andre plasser tror du? Eller kan jeg bruke andre programmer? Er ikke intressert i å skrive inn all sanginfo på nytt, så jeg vil gjerne bruke et program som tar seg av tagsa som du sier. Har du erfaringer med Anapod, Copypod, euPod, iPod Music Liberator 2.7 eller de programma som er på ipodloungesiden?

 

ikke meningen at du skal finne all info for meg, men bare lurer på om du, FallenA eller noen andre har erfaringer med disse programma, sånn at jge vet hva jeg får hvis jeg laster dem ned.

:)

Lenke til kommentar

takker så mye! Skal se på det når jeg kommer hjem, håper det funker da også! :yes:

 

EDIT:

 

Jeg fiksa å laste ned programmet, men jeg anbefaler å lese hjelp-greiene på sidene jeg lastet fra. jeg forhastet meg nemlig litt, og det ble endel ekstra arbeid. Men podutil fungerte veldig bra til å overføre musikken min fra ipod til pc'en.

Endret av curud
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...