Gå til innhold

HL2 kræsjer til desktop MED feilmld. under loadin


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Jeg har samme problem, bortsett fra at min maskin bare henger. Den faller ikke tilbake til Windows-desktoppen.

 

Maskinen er en XP3000+ på et Asus A7N8X-X med 1,5GB PC2700 DDR-minne og et GF-FX5500 skjermkort.

 

Spillet ser ut til å starte helt fint, helt til menyskjermen (med "new game", "options", osv) kommer opp, og så bare henger den. Hører at lyden såvidt starter i det det skjer.

 

BTW: Jeg kjøpte også spillet på Elkjøp.

 

Håper det er noen som har erfaring med dette, og som harf funnet en løsning.

Lenke til kommentar

Har ettersøkt litt på internett og fant dette på Steampowered.com. LINK Som du ser er vist dette et problem flere har. Prøv å send inn en sånn fil som det skrives om i svaret, så kanskje de finner en løsning raskt :)

 

Question

I get the following error when playing Half-Life 2 'The Instruction at 0x####### referenced memory at 0x#######. The memory could not be 'read'     

Answer       

We are working on a fix for this problem.

 

For håpe de jobber fort da, for begynner å få rimelig lyst til å spille Half-Life snart!!!

Lenke til kommentar

jeg har et lite problem med half life 2, altså frames er alt fra 40 på sitt værste til 85 på sitt beste, ingen merkaber store lagg uten att deh hakker hele tiden uansett hvilken innstilling jeg tar på. Jeg begynner å bli drit lei for nå føles det ut som jeg har betalt for noe som ikke er helt ferdig og jeg synes det skal være unødvendig å måtet bruke masse tid på og leite seg fram til forskjellige innstillinger hele tiden til hva som er best.

Sist jeg gjorde noe nå la jeg inn autoexe.cfg å det hjalp litt men ikke mye.

 

Hakking kommer fram hele tiden når jeg rører på musen, ser fram og tilbake altså. prøvde med oppløsning 800x600 da var det akkuratt det samme hakkingen, satte innstillingere på mask i denne oppløsningen, det hakket, satte alt på medium. det hakket.

nå star alt på maks i innstillinger + 6AA 4Af å da funker det litt bedre. Men all laggen er ikke borte. Hakkingen kommer og fram yten AA og Af.. jeg begynner å bli lei!!

 

Er det noen som kan hjelpe meg til å kjøre HL2 bra? jeg har ikke overklokket noe bare så det er sakt. Det ar overklokket med har satt alt tilbake.

 

Glemte helt og si hvilken spess systemet mitt har :)

 

AMD64 3200+

MSI K8N neo platinum

Corsair TWINX1024-3200XL DDR-DIMM 1024MB

Club3D 6800LE @ 12x1,6

 

Burde ikke dette holde i lange baner for Hl2? Nok til og ha på litt eye candy? Synes det til et kort som kosta 2000kr.. Hva syns dere?

Endret av BanAnus
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

jorgenhm: Har problemet ditt løst seg ??? Mitt har ikke, jeg begynner å bli MEGET frustrert nå :mad:

 

Jeg ser på topic at du får feilmelding, mens i inlegget ditt står det at du ikke får det..... :hmm: Jeg får ingen feilmelding, ellers er problemet helt likt.

 

Håper noen kan hjelpe.....

Lenke til kommentar

Hei!

 

Endelig har problemet løst seg. Jeg tok en titt på forumene og support sidene på www.steampowered.com, og kom over et innlegg der noen hadde fått sammen feilmelding. Når jeg først fant det var det ingen løsning på problemet. Men når jeg tilfeldigvis kikket innom siden igjen hadde det komme endel ting som kunne løse problemet.

 

Siden du ikke får noen feilmeldinger er det ikke sikker at det er dette problemet som hindrer deg i å spille, men er da vært et forsøk.

 

Link: HER

 

4.  Install the updated Miles Soundsystem drivers (part of Valve games not your soundcard)

 

Jeg gjorde dette punktet og da virket plutselig alt. Så det virker som HL2 ikke var noe spesielt glad i lydkortet mitt. Men nå spiller jeg ihvertfall uten problemer og har ikke fått noe problemer siden jeg brukte denne fiksen! Runda HL2 igår, og det var et sinnsykt fett spill!

 

Prøv noe av dette. Kanskje det kan hjelpe!

 

EDIT: Grunnen til at det er litt sprikende info om at jeg fikk en feilmelding eller ikke, er fordi feilmeldingen ikke kom opp i starten. Etter at det kom en ny oppdatering på Steam som skulle fikse noe ting begynte jeg å få en feilmelding istedet. Men ellers skjedde akkurat det samme. Helt til denne herlige fixen plutselig virka!

Endret av jorgenhm
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...