Gå til innhold

Ny Ibook? Hvilken størrelse?


Anbefalte innlegg

Vurderer å anskaffe meg Ibook til studenttilværelsen min.

 

Tenkte opprinnelig på å få tak i 14", men tenker nå seriøst også på 12" (12" m 60gb HDD -> 7732 med studentrabatt og momsfradrag :thumbup: )

Maskina skal stort sett brukes til notatskriving, musikk, surfing og sånn (forholdsvis normal bruk vil jeg tro). Er 12" stort nok? Vet at jeg må ta en titt på maskina selv og sånn, men skader ikke med litt input fra folk som har erfaring fra dagliglivet...:)

 

Regner med at det ikke er store ytelsesforskjellen i praksis på de to modellene?

 

Å kjøpe ram fra apple er en dyr affære, etter hva jeg har skjønt så er det nesten like dyrt å kjøpe 256mb hos apple som det er å kjøpe 512 fra et annet sted. Hvordan er mulighetene for å kjøpe ram et annet sted og sette inn i maskina selv? Hva slags ram må man kjøpe for å kjøre den nye brikken sammen med den som allerede står i...?

 

Er det ellers noe annet man burde spandere på seg når man først handler?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har vært stolt eier av en 12" ibook i snart 3 år, å det er helt genialt med en slik skjerm, greit nok, den kan blitt liten til bilde/foto behandling, men å se på film/jobbe på når du reiser rundt er skjermen helt perfekt, veier lite, tar lite plass, men har mer en nok kraft. personlig anbefaler jeg 12" men, syntes du burde ta en titt selv, alle har forskjellige synspunkt og behov.

 

forresten det med ram, råder deg til å finne en nettbutikk i utlandet som selger ram (denne f.eks : ram er super genial) og som shipper til norge så får du det über billig...en 1gb med ram som de garanterer å passe til ibook, kommer på under 2000,- med frakt. check it out!

 

meg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...