Gå til innhold

Mac like dårlig som PC


Intel

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel Raskin er en sur, litt småsurrete gammel gubbe. Han har tydeligvis noe usnakket med Steve Jobs for han har omtrent ikke latt en eneste mulighet gå fra seg til å rakke ned på ham.

 

Ellers så faller jo mange av Raskins argumenter ganske fort til jorden for de av oss som har fulgt litt med. Han mener jo f.eks. at OSX er et steg i feil retning fordi det er bygd på UNIX. Dataverdenen som helhet, selv de som normalt er svært mackritiske, ser jo stort sett på dette som en av OSX største styrker.

 

Ellers er han jo ganske vag med spesifike detaljer om hva som er galt med OS'et. Det er f.eks. et argument at en uofisiell OSX bok er på over 1000 sider fordi dette etter hans mening betyr at OS'et er unødvendig komplisert...

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Fra en som ikke har så mye peiling sitt standpunkt:

 

Mac virker jo veldig stabilt, og det er ikke mye klager man får om den.... må jo ligge noe i det....? Har selv gudd pc, men hører bare mer og mer godt om Mac....

 

... og ITavisen skal man ta med en klype salt uansett hva de skriver om.

 

Ikke får jeg fjernet meg fra listen over mottakere av nyhetsbrev heller :mad:

Lenke til kommentar

Klassekampen er til tross for sitt håpløst arkaiske politiske standpunkt en av de mest etterrettelige avisene her i landet, ved siden av den gamle onkel; Aftenposten. Altså misforstå meg rett: Jeg går ikke god for det politiske synet til noen av blekkene, men begge har tradisjonelt hvert flinke til å ha faktaopplysninger på det rene. (I motsetning til f.eks. VG og Dagbladet).

 

Rogaland Avis har jeg av geografiske årsaker ingen formening om... ;)

Lenke til kommentar

De fleste som slenger dritt om mac har aldri tatt seg tid til å sette seg inn i hva de snakker om. Ingen som har brukt OS X med et åpent sinn kan si at det er "like dårlig som PC".

 

Når det gjelder han som uttalte seg i artikkelen på ITavisen, så er det en som var med å skape mac i starten, men som senere gikk ut av det gode selskap. Nå lever han sikkert av å få betalt for å slenge dritt om mac...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

nei og nei it-avisen ute igjen med sitt anti mac skriv ja. Var det ikke de som mente at mac har virus. Og det som verre er. It avisen er virkelig ufattelig userjøse. De tar jo alt for god fisk, og er mer eller mindre dataverdens tyske kjendisblad. Og hvis de skriver at Mette Marit har fått helmelige trillinger som er svarte og blå så må jo det være sant.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...