Gå til innhold

Hjelp! Alt går Enormt treigt!


Anbefalte innlegg

Hei!

 

I det siste har jeg hatt masse problemer med pc: For noen dager siden prøvde jeg å spille, noe som resulterte i en ikke helt smertefri opplevelse.

Det hakket hele tiden og lyden både sprakte og stoppet noen stunder, dette skjedde på flere spill. Senere prøvde jeg å se film på pc’en, ALLE filmene jeg prøvde å se varte i sånn ca 10 sekunder før pc’en låste seg.

Jeg har prøvd mange forskjellige spillere men det samme skjer hver gang. Når jeg skal åpne opp mapper og filer går alt enormt tregt.

 

Jeg har scannet pc’en for virus flere ganger uten å funne noe, jeg har fjernet alt spam og adware med ad-aware 6, jeg har tatt diskopprydning og diskdefragmentering. Men ingen ting nytter. Hva er det som kan være galt?

 

Ps: For ikke så lenge siden fikk jeg flashet biosen (tempraturen viste feil) med et program som fulgte med hovedkortet(Nvidia nforce 3 250gb). Kan dette ha noe å si?

:hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er selvsagt ikke så lett å svare på. At du har flashet BIOS'en kan ha noe å si. Du burde flashet den med en fil hentet på nettet for å sikre deg den nyeste utgaven. Det kan likevel være feil med filer et eller annet sted i maskinen. De kan ha forsvunnet eller blitt ødelagt. Hvis du har tatt backup (og det burde du ha gjort) kan det være smart å innstallere operativsystem og programmer på nytt. Helst etter å ha formatert harddisken(e). Hadde det vært feil med BIOS'en skulle det ha kommet fram ved oppstart. Likevel er de programmene du har innstallert blitt installert på en annen BIOS. Lykke til!! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...