Gå til innhold

Hva synes du om Palm OS?


CheGuevara

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei. Har hatt Palm i 5 år nå og har et greit bilde av styrker og svakheter. Som nevnt er Palm OS meget ressursgjerrig. Selv med 2 mb minne har man plass til relativt mange programmer enn man skulle tro. Dessuten er levetiden på batteriet meget bra.

 

Mitt inntrykk når det gjelder Palm har vært at det viktigste er å lage en veldig god elektronisk tidsplanlegger som er 100 % stabil. Derfor har det tatt tid før de har kommet med modeller med større "gadget" faktor. Har selv hatt Palm T3 et halvt års tid og må si meg fornøyd i forhold til forventningene. Som nevnt har ikke Palm laget et OS med full multitasking støtte, men det er muligheter for å kunne kjøre minst 2 programmer samtidig. Man kan høre på musikk, mens man gjør andre ting. Eller har en messenger klient gående i bakgrunnen. (fungerer hverfall med den siste jeg har testet Causerie )

 

Men den kanskje største styrken ligger i all tilgjengelig programmvare. Palmgear har drøye 20000 programmer i sin database som skulle dekke de fleste behov. Men igjen, fordi Palm kun det siste halvannet året har hatt modeller som har kjørt på 400 mhz så er ikke wow-faktoren kjempe stor enda på det meste av programmer, men det er absolutt veldig mye nyttig å få tak i.

 

Tror det er riktig å prøve å finne først ut hvilke behov man har. For meg passer Palm fortsatt veldig bra. Jeg bruker den mye sammen med Palm wireless keyboard og det fungerer helt glimrende som en liten bærbar. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...