Gå til innhold

Def Jam: Fight For New York erfaringer?


nAz-guL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har det på XbOx og jeg synes spillet er glimrende. Var stor fan av 1rn.

 

Har du spilt 1rn så er det drit fett med 2rn. Story'n fortsetter fra der den sluttet, og alt er forbedret. større baner, flere moves, flere folk, mye mer interkativt, "dress ur player", "make ur player (dette er genialt)"

og masse annet snæææx¨

 

bør skaffes :D

Lenke til kommentar

Kan noen forklare meg noen moves prinsipper? Motstanderen gjør alltid så mye fancy (tenker ikke på blazin moves). Spesielt hvordan jeg "aktiverer" ting som har med miljøet rundt og gjøre, f.eks slå han inn i jukeboksen osv. Fint om noen har en liste eller et eller annet sted det står noe om detta. Manualen / trainingen var skikkelig kort. Forøvrig har jeg kommet et lite stykke, men det er mye morsommere hvis man kan variere triksene litt.

 

- rub1

Lenke til kommentar

Har spilt litt av spillet nå.

Jeg prøvde meg først sammen en venn av meg, og det var utrolig morsomt.. spesielt når vi spilte Free For All med 3 stykker. Da samarbeida vi om oh ta han ene, så tok vi hverandre til slutt. Genialt morsomt!

Da han dro så spilte jeg jo så klart Story Mode. Gøy det også. Ikke akkurat den mest avanserte storyen til et spill, men ganske genialt egentlig. Et spill basert på hip-hop miljøet og fighting er jo et usedvanlig tøft konsept. Og det faktum at jeg har digga hip-hop en stund gjør det enda morsommere og knuse trynet på folk jeg ikke liker med folk jeg digger, som super morsomme Redman (heter Doc i spillet).

 

Men det som kan være litt kjipt er den lange loadinga, og spilleren kan være litt vanskelig og kontrollere til tider (kanskje fordi jeg er nybegynner da, men...)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...