Gå til innhold

Støy fra MSI K8N NEO


Enviro

Anbefalte innlegg

Jeg har nettopp kjøpt meg et MSI K8N NEO Platinum Edition S754.

 

Jeg opplever en svak irriterende støy fra lydutgangen som kommer når Windows starter. Støyen høres spesielt når musa eller harddisken går. Den forsvinner ikke om jeg skrur ned volumet eller muter.

 

Jeg har prøvd følgende uten hell:

 

Mutet lydinngangen i kontrollpanel (innlinje)

Oppdatert Bios og Lyddriverne.

 

Noen som har tips? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den støyen du hører kan man høre fra alle hovedkort med innebygde lydkort, (finnes unntak) , støyen kommer av elektrisk støy i hovedkortet, som¨når du beveger musa, du kan lett løse det, ved å stille ned lyden ut fra maskinen, og heller opp på headset/høytalerene du bruker.'

 

kan også som du sier hjelpë å mute innlinjene dine, men som sagt, dette er et kjent problem med nesten alle onboard lydkort

 

mvh hazze

Endret av hazze
Lenke til kommentar
Det beste er vel å anbefale deg å skaffe et skikkelig lydkort. Innebygd lyd er ikke akkurat kjent for å ha spesielt god kvalitet.

Bort sett fra den støyen er jeg kjempefornøyd med det innebygde lydkortet, det har 5.1 (faktisk 7.1) og optisk ut. Sistnevnte er noe jeg faktisk bruker for å koble til anlegget og lydkvaliteten er veldig bra (og ikke støy) :)

 

En idè kan kanskje være å sette inn det gamle lydkortet, et Creative SB Live! Player 5.1 Lydkort PCI Bulk, og bruke dette når jeg skal bruke headset (5.1 i f.eks spill), og bruke det innebygde (optisk) når jeg skal høre på anlegget?

 

Noen som vet om dette går? :hmm:

 

Torro, jeg skal prøve tipset ditt når jeg kommer hjem :)

Lenke til kommentar

Nå er det trolig heller slik at man ikke hører støyen like lett når man bruker eksternt anlegg, selv om den er der like fullt. Merk også at dårlige lydkort(innebygde) krever mer prosessorkraft fra CPU slik at spilling ol. gir dårligere ytelse.

 

Tror forresten ikke det skal være noe problem å bruke det innebygde + SB kortet ditt samtidig. Har dog ikke prøvd dette selv da jeg alltid disabler det innnebygde lydkortet i Biosen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...