Gå til innhold

r9800 + svart hvit bilde.. var normal før


mafiamann

Anbefalte innlegg

hei alle forum-brukere.. her er det som skjedde: tv-ut utgangen på hercules r9800 pro kortet mitt til tven min viste bilder i farger, men nå plutselig så viser det kunn svart hvit bilder (film) og alt er bare svart/hvit. tilmed når jeg restarter pcen så er det svart hvit bilde, jeg har ikke endret på noe i bios eller i control panel eller justert noe på tven (32" 100hz - jvc). hva kommer dette av ? tv-ut er blitt defekt ? har noen andre opplevd noe av det samme ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det som sikkert har skjedd er at S-video har blitt valgt, ellers så kjører du med RGB signal mens du bruker S-video kabel...

 

Som regel å bare endre på dette i skjerminstillingene på grafikk kortet, er ikke sikker på hvor dette er på ATI, men må da endre det fra S-video til RGB eller omvendt.

 

Lerun

Lenke til kommentar

jepp.. problem løst.. noe må ha endret innstillingene mine.. tok og satte alt på standard verdier og nå er alt bra.. Takk takk :)

 

hmm--

innimellom blir det fortsatt svart/hvit.. men da må jeg bare bytte kanal en opp, også tilbake til tv-out så blir det farger.. men når jeg da setter på cd 2 på filmen ellernoe sånt så blir det svart hvit igjen.. så jeg må bytte tv kanalen til et annet kanal også tilbake til tv-out kanalen igjen for å få tilbake fargene.. rart..

Endret av mafiamann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...