Gå til innhold

Noen som kan foreslå en telefon til meg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
"Hvorfor klarer jeg ikke å sende til Samsung E700?" spurte jeg en gang.

Menyene er i hvertfall like på alle Series60 telefoner. Har prøvd E700, vanskeligere menyer enn S60 etter min mening. Men, smaken er som baken, delt på midten.

Vil ikke anbefale deg E700, da den ikke har blåtann, som du helst vil ha, og Ir-porten kunne liksågodt vært et eple, det er mer nyttig. Og så er den dyr. Mer enn SX1en min kosta for to måneder siden.

Som sagt, eneste grunnen til at E700 er med i vurderingen er utseendet som jeg er veldig svakt for. Bruker telefonen stort sett bare til å ringe og sende meldinger så i teorien kunne jeg klart meg med en Nokia 5110...

Hvis jeg kjøper en E700 så kommer det isåfall ikke bli før jeg drar på ferie til Filippinene utpå nyåret hvor jeg fra tidligere har erfart at enkelte telefoner er endel billigere enn i Norge.

 

Bluetooth har jeg blitt ganske glad i når det gjelder å flytte over bilder mellom telefon og pc. Men handsfree'en jeg har syns jeg fungerer heller dårlig. Det er uansett en annen diskusjon.

 

IR-"funksjonen" virker veldig begrenset ja...

Lenke til kommentar
kom igjen walter, svi av 20k på en mobil :cool:

 

har du vurdert LG T5100? den har jo brukbart kamera + den har samme sms-tasteoppsettet som du er vant til fra nokia.

Haha. Hadde tenkt å spise og sånn denne måneden også da. :)

 

T5100 fant jeg ikke på prisguiden her. Er det denne?

bb2004031700019.jpg

 

Syns den så veldig kul ut i hvertfall. Skikkelig japsemobil... Hvor er den eventuellt å få tak i?

Lenke til kommentar
.. såvidt jeg vet funker IR på samsung telefoner kun sammen med PC og Samsungs egen software på PC..

 

Kompis har X600 ( identisk med E700 ) han bruker den via laptop m/IR og software!

ar egentlig ikke noe å svare til den her. Men siden jeg systematisk går gjennom alle svarene her for å svare kjapt til alle skal jeg ikke la deg stå utenfor. :p

Lenke til kommentar

Har bare lyst til å nevne at du ikke må glemme V600 i vurderinga di! Har som sagt hatt E710 noen dager, og den imponerte ikke på annet enn utseende, skjerm og taster. Nå har jeg Motorola, og må bare få lov å si at det er undervurdert! Lekkert og solid utseende, og har mye mer inni enn Samsung. Har ikke mulighet til å filme(kun motta), og mangeler bildeeffekteene til Samsung(eks. rammer og svart/hvitt, sepia osv.) (men hva bruker man det til da?).

Skjermen og bildene til V600 er like bra som E710. I tillegg har du mye større mulighet til personlig innstillinger og du har btooth.

Istedenfor filming kan du heller ta et bilde og legge på egen lyd... Sinnsykt bra lyd på denne! Angrer ikke et sekund på at jeg valgte V600.

Eneste jeg savner fra Samsungen, er vekkeklokka om morgenen med fuglekvitter... :p

Lenke til kommentar

V600 var interessant helt til jeg leste testen av den her på amobil...

 

 

- Den ytre antennen til telefonen var et uvelkomment syn.

 

- Skjermen til V600 er nemlig veldig diffus og uskarp i forhold til hva vi er vant til fra TFT-skjermer. Skjermbildet har et litt tegneserie-aktig preg, et kjennetegn for billigere telefoner. Vi opplevde også at det kunne være vanskelig å se skjermbildet i sterkt sollys.

 

-  Ofte krever det dobbelt så mange tastetrykk å få gjort noe i forhold til det vi er vant til fra Nokias og Siemens løsninger.

 

I tillegg er det en liten forsinkelse for hvert tastetrykk i menyen, noe som er til å irritere seg grønn over når man skal ha noe gjort.

 

- V600 er utstyrt med den siste versjonen av iTap-systemet til Motorola

 

- Vi savner forøvrig støtte for å lese XHTML-sider i telefonens nettleser. I stedet er man begrenset til å surfe på de adskillig simplere WAP 2.0-sidene, som kun støtter tekst og små fargebilder.

 

 

Syns det blir litt for mange mangler på den telefonen i forhold til hva jeg har nå til å kunne forsvare et bytte. Sorry :)

Lenke til kommentar

Dette er jo selvfølgelig opp til deg.

Jeg leste også denne testen, og bestemte meg pga dette, for Samsung E710. Det var en ganske stor skuffelse. :(

Etter å ha lest leserefaringene her inne, ble jeg overbevist om V600. I tillegg har jeg lest en del erfaringer her inne på forumet, og ble ytterliger overbevist. Mine kriterier var: klapptelefon, stor god skjerm, ok minne, kamera, og en del "dagbok- muligeter". Jeg har iallefall nå V600, og foreløpig er dette en stor og positiv overraskelse!!! :thumbup:

Noe som står i testen utført av amobil stemmer heller ikke. Bl.a dette om flere telefonoppføringer pr. kontakt. Det går helt fint å føre opp både hjem, jobb og mobil nr. til hver kontakt. Skjermen synes jeg også er upåklagelig. Helt i klasse med e710. Og mye mer solid! Antenna og tyngden på mobilen synes jeg personlig ikke er ankepunkter. Men det er selfølgelig en smaksak.

Stikk innom en butikk og prøv da vel! Den er definitivt verdt en titt!!!

Lenke til kommentar
Hva med en Nokia 6230? Har alt du vil ha ++, men den er ikke en klapptelefon da. God batterikapasitet, VGA kamera, video osv. Godt med innebygget minne pluss minnekort. Tar ikke stor plass i lomma... Og du kan bruke din gamle lader i reserve :p

Ja jeg har prøvd 6230 endel, en kamerat av meg har en slik. Fikk også en til bursdagen min av mamma, hun hadde ikke fått med seg at jeg hadde kjøpt 6600 to dager i forveien så den ble sendt tilbake til butikken. Kunne absolutt tenkt meg en 6230 fordi den minner meg veldig om min gamle 7250i som jeg angrer som en gris på at jeg kvittet meg med. Men nå har jeg blitt litt borskjemt på det med skjermbilde da.. Også har jeg inntrykk av at Express-on-deksel er synonymt med støv inni telefonen.

 

Men det var et godt forslag, det har blitt vurdert mange ganger før av meg. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...