Gå til innhold

Netcom GPRS(Mthr Kontant)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kan nesten virke som om du har lastet ned flere oppsett. Det kan da lønne seg å slette alle disse, og så laste ned bare ett enkelt oppsett. Prøv å sende MMS før du laster ned oppsett for WAP. Velg alltid lagre som ny profil. Dette fungerte utmerket da jeg hadde samme problem som deg med min T630. :D

Lenke til kommentar

Hvis du har brukt GPRS før og det plutselig blir borte, er det sannsynlig at Netcom har problemer med nettverket sitt. Da er det liten vits i å endre oppsettet ditt, fordi det har fungert tidligere og dermed har du riktig oppsett, etter min mening.

Det er bare å prøve igjen senere...

Lenke til kommentar
slettet alle profilene, og mottok nye(GPRS og MMS), men det fungerer fortsatt ikke. Det står bare kobler til, og ingen ting skjer. Har forresten SE k700i(som du sikkert skjønte).

Lastet du ned innstillinger for MMS først? Deretter for WAP? Utrolig men sant, det er viktig med riktig rekkefølge... :yes:

 

 

Prøvde å sjekke på www.nokia.no hvordan man sletter oppsettene på Nokia 6100, men det var ikke mye informasjon man fikk om det der. På SE er det bare å trykke på "c" og bekrefte at man vil slette. På Siemens går man på valg og slett alle. Men Nokia? Finnes ikke informasjon. Hva mener de egentlig med "connecting people"?

Lenke til kommentar

På alle kontantkort er det er sperre som slår inn og låser gprs når man er tom for penger (eller er under et visst beløp). Av og til forekommer det at nettverket ikke "får med seg" at du har fylt på penger, og gprs-sperren blir fortsatt liggende. Gprs-tjenesten må i såfall slettes og legges til abonnementet på nytt. Dette gjør kundesenteret for deg.

Lenke til kommentar
Under 20,- på kortet sperrer netcom GPRS'en sin. I følge en kundebehandler hos netcom er det heller ikke noen automatikk i at GPRS'en åpnes igjen, slik at man _må_ ringe netcom 05050 får å få de til å åpne for GPRS trafikk igjen.

 

Upraktisk.....................

Ok. Ringte netcom kundeservice og de skulle åpne det igjen. takk for hjelpen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...