Gå til innhold

CERWIN VEGA V-10F


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
oops..

ja nå har det seg sånn at jeg holder på å vinne et bud på qxl på en marantz pm7000! og jeg hører utelukkende på metal/rock...

jaja, det går vell det også. bowers&wilkins er alt for dyre! jeg tror jeg tar en tur til hifiklubben i nærmeste framtid å forhører meg der...

Til den musikken har du definitivt kjøpt feil forsterker.Du burde heller kjøpt Harman/Kardon eller Nad,de rocker skikkelig! Du kan selfølgelig kjøpe Cerwin-Vega til Marantzen,men du vil garantert hatt mye mer morro med en H/K eller Nad.

Endret av Morten K
Lenke til kommentar

Ser at du har spurt selger på QXL om CV og Marantz passer sammen.Det har han svart ja på.Ring Hi-Fi Klubben med en gang å spør de hva de mener.Hvis de sier at det ikke passer sammen,så har altså selgeren feilinformert deg.Dermed er du ikke tvunget til å kjøpe forsterkeren.

Endret av Morten K
Lenke til kommentar

Jeg ringte Hi-Fi Klubben bare for moro skyld.Jeg sa at jeg hadde et par Cerwin-Vega V-10F høyttalere og at jeg vurderer å kjøpe en Marantz forsterker til.Fikk til svar:Du får selfølgelig lyd i høyttalerne dine,men Marantz er ikke et ideelt valg til CV.Du bør heller kjøpe en forsterker med mere punch i bass og mellomtonen.For eksempel en Nad. :)

Lenke til kommentar

Genialt!! :thumbup:

Vel, det har seg sånn at jeg (heldigvis) tapte auksjonen, så da er det problemet ute av verden... Kom en kar og gav bud i siste liten.

 

Jaha, så da er NAD det riktige valget? Vel, jeg har jo sett på hifiklubbens hjemmesider at de anbefaler en NAD til CV-høyttalerne... Virker som om de har litt lite effekt (den svakeste er jo bare i 2x50), men etter hva HiFiK forklarer, virker det jo som om NAD er kraftigere enn de fleste (ihvertfall når man tar med dynamic effect).

 

Jaja, får bare være på utkikk en stund til da... :thumbup:

 

Men sjekk innom den nyeste tråden, vurderer en surroundforsterker

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...