Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

HTTP server med Apache


Anbefalte innlegg

Nå har jeg bestemt meg for å sette opp en egen webserver hjemme. Viktigste specs: AMD Athlon 1800+ (har vært oppi 1729mhz :wink:) på Abit KG7-RAID med 1024MB DDR-RAM + to Western Digital Special Edition 80GB (8MB cache)

 

Har 1024/256kb linja fra Telenor, men bytter til Nextgentel for fast-ip i nærmeste tid. ADSLen kommer først til Zyxel Router Prestige 310 routern, så til 3Com Superstack3 12-porter switch, og så til servern :smile:. Serveren er allerede i bruk som net-server i SOF2 MPTest, og som CS server i lokal nettverket. Jeg skal også bruke denne servern som en http-server. Jeg har planer om å bruke Apache i SuSE Linux. Noen som vet noe om hvordan man bør gå frem ved oppsett av web-server? Hvis det går bra skal jeg få regga en redirection url. Noen som vet om noe annen http-server? trenger ikke være freeware!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Apache er jo en ganske enkel server å sette opp etter min mening. Ting du må huske på er jo å forwarde port 80 i routern hvis det er NAT på den. Apache-configen er rimelig rett fram også. Les grundig gjennom den og det skulle funke. Standard innstillingene funker vel også greit egentlig. Vet dog ikke om Apache er innstallert i SuSe. Ellers kan du se på andre *nix versjoner som FreeBSD, eller det litt vanskeligere OpenBSD. :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...