Gå til innhold

Satellite P20-604: PSP20E-0DU2Z til 12.999 kr..


Isabel

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ser ikke ut som noen av linkene virker. Dessuten bør du bruke REDIGER knappen øverst til høyre istedenfor å poste så mange ganger etter hverandre. Det er fyfy, og da risikerer du at emnet blir stengt. Bare et tips ;)

Og istedenfor å fylle trådene med unødvendige søppelposter, så burde man holde seg til topic.

 

On topic: Toshiba er jo anerkjent som et bra merke innen bærbare, så kvaliteten burde det ikke være så mye å si på. 13 tusenlapper er vel heller ikke verst, men den har jo en P4 prosessor som ikke akkurat er batterivennlig :roll: Videre veier den 4,5 kg, så det er nok ikke noe man sleper med seg rundtomkring.

 

Hvor er det du har funnet dette tilbudet? Om det er et "kupp" avhenger jo av om den dekker behovene du har og kravene du stiller... :D

Lenke til kommentar

hei.

sorry at j skrev så mange ganger.. j er ikke helt kjent i forumet, så derfor hadde j ingen annen råd :love:

 

mn hvis de vil fjerne temaet, så får de gjøre det.. jeg kan ikke akkurat stoppe de :dontgetit:

 

j skal starte på medier og kommunikasjon, og der skal j drive med film- o g bilderedigering. så da tenkte j cen passet til mitt bruk.. pcen er kanskje vanskelig å få me seg, mn for meg går det bra :yes:

 

heidå :innocent:

Lenke til kommentar
Og istedenfor å fylle trådene med unødvendige søppelposter, så burde man holde seg til topic.

 

Ja, det vet sikkert du ganske mye om. Jeg ga henne bare et par tips, og jeg sa også fra at linken ikke virket. Jeg prøvde bare å hjelpe, det er noe av dette forumet er til. Hvis det å hjelpe er å søppelposte, så er hele forumet bare søppel da? Makan :hrm: Jeg er ferdig med denne saken nå.

 

Isabel: Er det den maskinen du så på lefdal? Tror jeg har sett den på elkjøp. Alt jeg vet er at skjermen på den maskinen er helt utrolig. Er noe av det beste jeg har sett. Som han ene fyren her nevnte så har den P4 prosessor, og den er ikke akkurat stillegående. Det er også noe å tenke. Men det er et godt kjøp til den prisen. Har den 17" skjerm?

Endret av MrBlueJack
Lenke til kommentar

Superklar 17" skjerm med et 16:10 widescreen-forhold og fremragende Harman Kardon-lyd gir mobil underholdning med reell kinostandard 

 

 

 

NVIDIA GeForce™ FX Go5200 med DX9-støtte genererer raskere og jevnere spesialeffekter for overlegen 3D-spilling

 

 

 

Intel® Pentium® 4-prosessor 2,8/ 3,0 GHz-behandling med HT-teknologi, 512 MB DDR og 60/80 GB HDD kjører store multimedieoppgaver med lekende letthet

 

 

 

Den unike doble Module Bay-utforming har en Module Bay DVD-flerbruksstasjon og et Module Bay-hovedbatteri som enkelt kan byttes ut med andre valgfrie moduler, for større funksjonalitet

 

 

 

Nyskapende rødt og sølvfarget stilkonsept med taster med lys i flere farger og håndstøtte gir et oppsiktsvekkende særpreg

 

 

Satellite P20-visningsenheten for multimedia tar fantasien til et forbløffende, nytt nivå. Den fantastiske 17" widescreen-skjermen, støttet av NVIDIA-grafikk med filmkvalitet og Harman Kardon-stereolyd, gir uovertruffen kinostilaktig databehandling når du er på farten. Denne fullt utstyrte mobile underholdningsplattformen gir deg en reell erstatning for den stasjonære PCen, og pakket i et nyskapende rødt og sølvfarget chassis, skiller den seg ut fra resten.

 

 

 

 

Fordeler: 17' skjerm

Bakdeler: 4,5 kg og 5 centimeter tykk, ingen Wlan, svakt skjermkort, svært liten batteritid.

 

Tjaaa. Den er knapt nok bærbar. Om du skal ha en laptop som skal stå i ro på samme plassen, alltid tilknyttet strøm og kablet internet er den flott. Skal du ha den med deg rundt omkring osv..... NEI !

Lenke til kommentar

Allo again!

 

pcen har en 17" skjerm. j tror det er den som står på lefdal. jeg er ikke helt sikker, mn begge er i hvertfall fra Toshiba.

 

j har fått opplyst at pcen's vanlig pris er 23.000,- d var derfor j ble litt interressert i pcen. j vet at pcen er tung og stor. mn j kommer til å ha pcen 95% stående på pulten min m/ strømtilgang... (tror j :love: )

 

j har også fått opplyst at man bare får et års garanti..! dette er kanskje en ulempe?!?! j vil gjerne ha forsikring på pcen, da d alltids kan hende noe me pcen..

 

mn akkurat nå begynner j å tvile på pcen.. kanskje j heller bare skal gå for en ECS G556E :ermm: eller en Netshop 1557G :dontgetit: ?

 

 

nå må j nok tenke litt igjen.... :whistle: j skal jo først og fremst ha en pc som j kan redigere litt bilder og filmer, surfe litt her og der, skrive litt, lage noen powerpoint presentasjoner, se og brenne noe dvd filmer, laste ned litt sanger på osv. mn det går også en grense for hvor mye penger j vil bruke! grensen er vel rundt 15000kr, max!

Endret av Isabel
Lenke til kommentar

Ok, så den var ikke tilsalgs i noen butikk da....

 

Lukter mye av tjuvgods dette her, siden du sier at du kun får 1 års garanti - som antageligvis er den garantien du får fra produsenten i alle tilfelle...

 

En bærbar som du kjøper i butikken har du garanti på i minst 2 år, så vidt jeg vet.

 

Ville holdt meg unna jeg - kjipt hvis man trenger å bruke garantien etter 1 år og 2 måneder... Dessuten ville jeg gått for en centrino-maskin i alle tilfelle.

Lenke til kommentar

Det lureste er nok å kjøpe fra en butikk. Av de to du nevner så ville jeg gått for G556E. Du får ganske mye for 15k, og G556E er et godt valg. Den har også aluminums lokk, og da er den litt mer solid. Multicom har også ganske bra service etter hva jeg har lest her på forumet. Men det er du som bestemmer til slutt ;)

Lenke til kommentar
Men hvor fant du tilbudet??

Et 2 mannsselskap som averterer over "Torget" på finn.no solgte ett parti av denne på 30stk, disse var i utgangspunktet utsolgt, men man hadde nå iplutselig ett stykk igjen..

 

Jeg vurderte å kjøpe denne selv, men da jeg ønsker en stille og rolig PC, med bedre grafikkytelser enn denne (les spill) er ikke denne aktuell..

 

Irriterende at Toshiba ikke utstyrer PC'ene med bedre grafikkort, da utseendesmessig disse PC'ene er noe av det peneste som finnes! :blush:

Lenke til kommentar
Irriterende at Toshiba ikke utstyrer PC'ene med bedre grafikkort, da utseendesmessig disse PC'ene er noe av det peneste som finnes! :blush:

Enig! D var derfor jg falt for denne pcen, og vurderte å kjøpe den. mn nå er j ikke lengre interessert i denne pcen.. j tror den ikke passer perfect til mine behov!

 

så nå har j begynt å vurdere både netshop 1557 og G556E.. mn jg vil helst kjøpe i butikk, da j har hatt dårlig erfaring med nettbutikk og skade/forsikring på produkter :ermm: forsikring er ihvertfall 100% viktig for meg!

 

som j forstår får man verken kjøpt 1557 eller G556E i butikk! så j må nok utforske litt til :blush: for bærbare pcer er ikke noen billige varer :yes:

 

 

mn da er ihvertfall saken klar!: j skal ikke kjøpe Satellite P20-604: PSP20E-0DU2Z :love:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...