Gå til innhold

Er SX1 virkelig så trøbblete?


Anbefalte innlegg

Vurderer innkjøp av SX1 eller p900. Sx1 fordi den er en god del billigere enn p900. Men etter å ha lest en del på dette forumet er jeg litt skremt. Virker nesten som om alle har trøbbel med sin telefon. Er det ingen som er fornøyde med den eller?

Hvorvidt jeg skal velge p900 eller Sx1 trenger jeg ikke svar på :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

SX1 trøbblete? Hmm... Joda, er nok en del problemer innimellom ;) Men det er det som regel på de fleste telefoner hehe... Men SX1 har jo da en fordel, den kan oppgraderes hjemme bare man har datakabel, noe som følger med. Da kan man jo raskt løse en del av problemene eller "barnesykdommene" som den har/hadde. Jeg hadde en SX1 med FW06 og den var ganske treg og hang seg en del innimellom, kameraet var heller ikke så vledig bra. Dette har det visst blitt rettet en del på nå etter hvert og da ser jeg ingen grunn til å ikke kjøpe SX1 som etter min mening er en av de beste mobilene på markedet idag! :thumbup:

Lenke til kommentar

Har selv SX1, og kan nikke og være enig i det folka (utenom Remerser) sier. I og med at man kan oppdatere softwaren på den selv, så hjelper det mot de fleste ugjevnheter. Men det er ikke en "klikkfri" telefon. Man må jo regne med noen små bugs i ny og ne, som med nesten alle nye telefoner med litt mer en IR som utstyr....

Lenke til kommentar

Har kun hatt et større problem med min SX1, og det er at man ikke kan sette innboksen til minnekortet. Men det kan fikses, og da er det ikke et problem lenger! :wee:

 

Hvis noen trenger det:

MsvDriveE gjør at innboksen er på minnekortet istedet for telefonminnet, som kun er 3MB.

1:Legg inn MsvDriveE

2:Slå telefonen av, og så på igjen.

3:Start MsvDriveE før du gjør noe annet (du må selvfølgelig inn på menyen først, da).

4: Avinstaller MsvDriveE, via Innstillinger->Prg.beh.

Endret av nerdVANNA
Lenke til kommentar

Det jeg prøvde å peke på var at muligheten med FW oppgradering hjemme er bra, men den hadde også en bakside at noen av de tidligere versjonene var plaget av andre bugs enn de som var på de første versjonene...

Er ikke altfor få jeg har hørt om/som jeg kjenner som før også degraderte til en versjon som totalt virket bedre, men siemens har jobbet hardt og i bunn og grunn begynt å få alt i orden...

Håper dere forstår meg nå :)

Lenke til kommentar

Nå er dette omtrent som med windows, noen oppgraderer og andre går andre veien. Til å være så hatet er det jo utrolig populært da, hele windows?

 

Slik er det med nye mobiler og, og sx1 er intet unntak, når noen feil (bugs) blir luket ut, dukker det opp nye, MEN dette problemet har alle telefoner! Min gamle 6310i har nå FW 5.51, altså har her vært MANGE oppdateringer...

 

Men siemens er den eneste som har skjønt det, de leverer med alt som skal til for å oppdatere selv!!! :yes:

 

Så kan 6600, 7610, og p900 ligge ukesvis på verkstedene rundt om i landet og vente på å bli oppdatert :cry::thumbdown:

Lenke til kommentar

Jada bortimot alle telefoner kan oppdateres hjemme, man kan til og med endre FW i egne program slik at jeg kan få andre menyer på min gamle 6310i, MEN man trenger (dyre) ekstra kabler og veldig høy kompetanse (oppskriften finnes forresten på unlock.no).

 

Mitt poeng var at med sx1 følger alt med, og det er relativt enkelt å gjøre oppdateringen. (Kan bli enklere, men det er en god start).

 

Om p900 har dette, så er det glimrende, men det følger ikke med på andre SE-telefoner...

 

Siemens har skjønt det!!!

 

EDIT: Og jeg er altså SVÆRT fornøyd med min SX1 som trådstarter spør om

Endret av O. B. Lix
Lenke til kommentar
Veldig fornøyd med min SX1, har oppgradert til FW12 da ;)

 

EDIT: Eneste lille tingen som er litt dumt med den er joysticken, litt glatt :roll: Men ellers er den en kjempetelefon :yes:

jepp jeg også synes joysticken er litt glatt, særlig hvis man spiller mye :), men ellers er jeg fornøyd med den. Den har fryst et par ganger og restartet seg selv noen ganger, men det kan jo også være tredje parts programmer sin skyld da. Ellers synes jeg den er utrolig fleksibel, kan brukes til det meste

 

mvh nerd-light

Lenke til kommentar

det er en topp telefon. du kommer ikke til å angre. :thumbup:

 

tips. kommer telefonen med fw 7, og den fungerer fint, så vent med å oppgradere. har det kjente lyd problemet på nyere fw. men det er fix underveis etter det jeg har forstått. :yes:

 

og innstallerer du mange programmer. så kan det hende at du opplever kræsj. for det er ikke alle som er laget for sx1. men som regel går det bra, min erfaring. :)

Lenke til kommentar

Du blir sikkert fornøyd med telefonen!

 

Må si meg enig med de andre som har uttalt seg om joysticken: Den er ikke veeldig bra! For liten og glatt. Unødvendig å lage den sånn spør du meg. Selv om det blir stiligere enn sort plast da..

 

En liten ting: Går det greit å "hoppe" over andre oppdateringer? Har nr. 6 eller 7 nå, og lurer på om jeg må innstalere noen før jeg tar 12'ern??

Lenke til kommentar

Ah... Ok, men uansett takk for svaret. Men nå er SX1 'en min på verksted da.. :( Var no klikk med den. (ville ikke skru seg på etter at den klikka.. ) Og jeg anbefaler ikke noen å sende inn mobil på rep i ferien heller. Har på følelsen at det kan ta tid.. (Uff som jeg savner min geniale, stilige tysker... Miss U) hehe

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...