Gå til innhold

Tastatur/mus til bærbar + ny router


JSB

Anbefalte innlegg

Nettopp kjøpt en g556E fra multicom,og er strålende fornøyd. I følge pakkeseddelen fikk jeg også inkludert 1,7ghz dothan isteden for banias som jeg trodde jeg skulle få :D Anbefaler multicom både for bra service og pris!

 

Men vil gjerne ha ekstern skjerm og tastatur. Så på microsoft elite desktop pakken,men så at den hadde både ps2 og usb tilkobling. Pc'en har jo ikke noen ps2 port? Hva gjør jeg da? Noen forslag til andre pakker?

 

Ellers tenkte jeg meg en trådløs router for å bytte ut telenor adsl modemet mitt. Synes linksys gatewayen så bra ut. Er d bare å bytte ut modemet og plugge i den nye routeren,eller er det mye pes å sette opp?

Og hvor lang rekkevidde har den,kan jeg sitte i et annet rom/etasje og bruke nettet?

 

Det var alt,takker for alle svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Men vil gjerne ha ekstern skjerm og tastatur. Så på microsoft elite desktop pakken,men så at den hadde både ps2 og usb tilkobling. Pc'en har jo ikke noen ps2 port? Hva gjør jeg da?

Kan du ikke bare bruke usb-tilkobling da? Evt. kjøpe en liten usb-hub, slik at du får flere porter... Noen som har erfaringer med dette? Så en på Elkøp som måtte ha egen strøm, men det finnes vel noen som ikke trenger dette? Er det noe forskjell i kvalitet på disse?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...