Gå til innhold

Nero Burning Room V5.


Red Dog

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har Nero Burning Room på ene maskinen på skolen, en som er beregnet av vi skal bruke til å brenne på, men vi har støtt på et problem, ingen av de vanlige brukerne får tilgang til å brenne. på maskinen vi skal brenne på har Windows XP og står i et NT4 Domene, som er planlagt oppdatering i snareste fremtid, men er det noen av dere som vet hvordan jeg skal få vanelige brukere til å kunne brenne med nero?? er litt irriterende, for no har alle elevene lokal Admin tilgang på denne maskinen for de skal kunne få lov til å brenne, og det er ikke bra.

 

MVH

 

MKF

aka. Red Dog

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Quote:


Den 2002-05-23 01:24, h0bbel skrev:

En annen sak du kan gjøre også, er å melde brukerene som skal brenne inn i den lokale Power Users gruppen. Den har nok rettigheter.



 

På en skole kan du ikke gjøre noe slikt, for da får de for mye tilgang og så ødelegger de alt... de hadde lokal Admin tilgang før, men da måtte maskinen fikses omtrent 2-4 ganger i måneden og det var med lokal Admin.... Men dessuten, det som envida skrev fungerte (Eller det som stod i linken hannes fungerte.....) Men ellers takk..

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...