Gå til innhold

Abit NF7-S v2.0 + Nvidia GeForce2 MX 400


Anbefalte innlegg

Hei; :dontgetit:

 

Sliter noe veldig med nytt oppsett jeg har skaffet meg. Motherboard + CPU + minne er nytt. Motherboardet er av typen Abit NF7-S v2.0, og CPU er av typen AMD Athlon XP2500+ og minne er helt vanlig 512 MB DDR SDRAM.

 

Fra før hadde jeg harddisker, grafikkkort, etc. og etter utskiftingsprosessen får jeg faktisk bootet og kan oppholde meg så lenge jeg vil i BIOS. Prøver å sette i gang installasjon av min XP Pro fra disk (av en eller annen grunn har boot sectoren til min gamle W2K Server blitt korrupt så jeg får ikke lenger bootet til mitt gamle OS.

 

Det som skjer, enten jeg starter igang XP Pro installasjon eller forsøker å starte W2K Server, er at maskinen bare slår seg av og det kommer en alternerende pipelyd fra maskinen. Før kom jeg ikke til Windows Setup skjermen i blått i det hele tatt; men nylig kom jeg faktisk til dette valget, og ved oppstart av W2K Svr fikk jeg før shutdown-problemet som nå er erstattet med blue screen med info om korrupt/ugyldig boot device. :hmm:

 

Noen som har råd til hva som kan ha gått galt? Sitter og leter på nett etter om mitt eldre grafikkkort evt. er ukompatibelt med det nye hovedkortet (det står noe om AGP-kort som kjører på mer enn 3.0V - 3.3V ikke vil fungere??)

 

(EDIT:

Har lest enda mer på Abit sidene nå og kommet frem til at feilen er trolig av følgende beep-code:

"A two-tone siren, generally caused by overheating or out of specification voltages"

Noen som har en idé til hvordan jeg enten kan få bedre kjøling enn min ThermalTake Orb series vifte yter eller finne ut hva som evt. kan forårsake "out of spec. voltages" (som jeg mistenker vil være Nvidia-en?)?)

 

 

:no::no::no:

Trym

Endret av symmetry
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...