Gå til innhold

ECS G556 "Føsteintrykk"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
NTNU har samarbeidsavtale med databutikker for å få billig data til elevene sine - Brorsan kjøpte en Compaq til 11.000 i høst, og den virker bra :-)

(Du må ha en del når du skal kjøre programmer med størrelse på rundt 3GB)

Jeg har vært i kontakt med NTNU ang. tilbud på bærebar. De kunne opplyse at slike tilbud ikke lenger eksisterte til hele NTNU, men enkelte studieforreninger hadde tilbud til sine medlemmer. Uten at jeg vet så tviler på at dette er noen voldsomt bra tilbud...

Lenke til kommentar
Gratulerer med ny PC GeCc0 :yes:

Kan du sjekke på Enhetsbehandling om det står ATI Mobility Radeon 9600 Series?

Må bare vite om jeg har fått riktig kort, for det står nemlig det på min :hmm:

Hvis du bruker de driverne som kommer med maskinen, må du sjekke under Egenskaper for Skjerm -> Innstillinger -> Avansert -> Kort: Under fliken "kort" ser du på "Brikketype", der står det nok ATI MOBILITY RADEON 9700 AGP.

 

For å få fram Ati Radeon 9700 under enhetsbehandlingen må du oppdatere grafikkort-driverne. Jeg innstallerte Catalyst 4.6 driveren fra ATI, og da kom grafikkortet fram som et Radeon 9700 og ikke Radeon 9600.

Lenke til kommentar

Tmeese: Det kan såklart både være hardware og softwarefeil som gjør det. Du har installert virusprogram med siste oppdateringer? Og siste oppdateringer til operativsystemet? Og nyeste drivere? Hvis ikke bør du jo sjekke sånt først. (Og vurdere om du har noe programvare som kanskje ikke er så bra for maskinen...)

 

Ellers kan det også være et hardwareproblem, fikk et liknende problem på min nye tundra 1557 i sin tid, det ble bare værre og værre, og etter en uke ville den ikke lenger skru seg på. Da var det minnekortet som måtte skiftes. Andre har fått liknende problemer ved feil på hovedkort eller harddisk foreksempel...

 

Skal jo ikke skje på en ny maskin, så sant du er kritisk med hva slags programmer du kjører og hva slags filer du laster ned.

Lenke til kommentar

Hei!

 

Ser at E556E kommer i 3 varianter, med centrino 15/16/1700 prossessor.

Det eg lurer på er kor mange gHz dei tre modellane tilsvarer - sammenligna med feks p4! Ellers har eg kjempe lyst på denne pcn, den ser jo kjempe rå ut!! :thumbup:

Lenke til kommentar

Tmeese:

 

Prøv å installere nye drivere til touch-pad'en. Hadde et lignende problem selv. Det jeg gjorde var å sende feilmelding til microsoft, og opp spratt et vindu hvor det sto at det sikkert var mus-driverne som var dårlige. Jeg lastet ned drivere på hjemmesiden til synaptics, men det er kanskje lurest å laste dem ned fra siden til Multicom eller leverandørene deres.

 

Gi gjerne tilbakemelding på om dette funket.

 

 

mvh

 

Andreas

Lenke til kommentar

Tja, hvis du har prøvd å innstallere de originale Catalyst driverene, så vil ikke de bli innstallert, da de ikke kan brukes på MOBILITY kortene til ATI. Du kan enten bruke OMEGA driverene, eller de modifiserte Catalyst driverene (patjes ?). Det er flere poster om dette på forumet mener jeg.

 

...glemte nesten: www.omegacorner.com for omegadriverene.

Lenke til kommentar
Hvorfor har de kutta ut "vanlig" 556? Rimeligste 556E er jo forholdsvis dyr i forhold til det 556 var.. Over tusenlappen ekstra for R9700 istedet for 9600 - noe drøyt spør du meg.

Det er fordi jeg kjøpte den siste dem hadde av G556 Serien :p er utrolig fornøyd, 1500mhz 512mb minne 60gb hdd 9600 64mb. Har funnet 3 døde pixler siden torsdag da jeg hentet den, men jeg bryr meg ikke noe spes, ser bare ut som rusk alikevel det var jo det jeg trodde det var til jeg studerte nøyere og prøvde tørke dem bort :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...