Gå til innhold

Lav lukkehastighet effekt i adobe premiere pro?


Anbefalte innlegg

Hei

Trenger litt hjelp i premiere pro

 

Hvordan får jeg til sånn effekt så man kan f.eks se striper hvis en bil kjører forbi.

 

Kan sammenlignes med sånn bilder blir hvis man justerer ned lukkehastigheten og feks en bil kjører forbi eller noen går forbi

 

mvh Frank

Viking Power Production

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du ønsker altså å "senke lukkehastigheten" i post?

Nå har jeg nullogniks peil på Premiere Pro, da jeg ikke har rørt Premiere siden 5.1c. Men har noen idéer som kanskje lar seg gjennomføre og gir et brukbart resultat:

 

1.) Hvis gjenstanden/objektet som du ønsker å gi "bevegelsesstriper" er det eneste som rører seg noe særlig i bildet kan du jo forsøke og speede opp det aktuelle klippet til 200% og eksportere det som en filmfil. Hent så denne filen opp og senk hastigheten til 50% og lat programmet (hvis det tillater) lage "interpolation" mellom bildene. Ikke tipp topp kanskje, men bedre enn ingenting.

 

2.) Hvis gjenstanden skal gå grisefort, kan du jo (igjen hvis PremierePro tillater) lage en grafikkfil med transparent bakgrunn og det aktuelle objektet i forgrunnen. Flytte grafikkfilen med en motion-path og legge på masse motion-blur.

 

Som sagt vet ikke om dette er mulig i PremierePro, men ville gå ut i fra at det var mulig...

Lenke til kommentar

MOTION BLUR

 

Hei,

 

Du kan prøve "motion blur". Denne funksjonen lager et etterheng på all bevegelse i bildet. Hvis du vil at bare bilen skal ha fartsstriper må derfor kameraet stå stille når du filmer bilen, ellers vil alt annet som beveger seg i bildet også få "fartsstriper"

 

:thumbup:

 

DV123

Lenke til kommentar

Ved å følge tipset i linken i innlegget over får du laget en "skikkelig" "motion blur" hvor bare elementer i bevegelse får striper. Det krever imidlertid litt arbeid med å lage en maske og animere den. Hvis hele klippet skal bevege seg (ikke bare deler av det) kan du velge "Directional blur" filtere (under blur&sharpen. Men det løser jo ikke problemet hvis det bare er deler av klippet som skal ha effekten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...