Gå til innhold

Beste bærbar under 10 000


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fujitsu Siemens Amilo K7600 15" XGA XP-M 2500+,256MB,40GB,DVD/CDRW, XP Home

 

Koster 8.995,- her:

 

http://komplett.no/k/ki.asp?sku=123771&cks=PRL

 

Jeg kjøpte denne, og er meget fornøyd. Den er solid og har god design, noe man sjelden ser i denne prisklassen (og forresten alfor sjeldent ellers). I tillegg er prosessoren kraftig. Det er altså AMD og ikke Intel, hvilket betyr mer ytelse for pengene. Eneste minus er batteritiden, om det er et viktig moment for deg: Kun to timer, men det må sies at den er klart lengre om man bare skal kjøre Word o.l.

 

Jeg har virkelig saumfart markedet. Du finner rett og slett ikke maken til denne maskinen i sin prisklasse. Ser man på bærbare til under 10.000 finner man alltid at det er noe som skurrer: Ofte bare 14" skjerm, liten harddisk (20-30Gb), kjip prosessor (Celeron), ikke CD-brenner, eller udugellig design og utforming. Med denne derimot får du både i pose og sekk!

Lenke til kommentar

Hadde forventet å meg et konkret forslag, ikke bare en link til en nettbutikk som attpåtil ligger i utlandet. Så får man strevet med å konvertere myntenhet (og undersøke hvilken kurs man får av VISA eller banken sin) og undersøke garantier og frakt (trygghet). Sikkert ikke et stort problem for de som har kjøpt fra utlandet tidligere, men f.eks. jeg er helt grønn på det området.

Lenke til kommentar

Apple iBook koster 10 490, men er til gjengjeld den kuleste bærbare som jeg noensinne har vært borti i denne prisklassen...

 

Mindre størrelse (som et a4-ark), lengre batteritid (5 timer), flere tilkoblinger og bedre skjerm enn noen andre kan tilby til samme pris. I tillegg ser den stilig ut, som er mer enn jeg kan si om wintel-laptoper sånn genrelt sett ... :roll:

 

OS X er noe du venner deg til på null komma niks - det er et veldig bra os, også for de som ikke er "mac-heads" eller er "inne i det".

 

Se ellers barbara.no, som er kjempeflinke når det kommer til bærbare :)

 

 

EDIT: La til noen kule emotikoner :scared:

Endret av Tfosheim
Lenke til kommentar

Ser ikke ille ut den der. Men strengt tatt, tittelen på denne tråden er "Beste bærbar under 10.000". Plusser man på frakt så koster den godt over 11.000. Da blir det litt meningsløst, når man ikke skal bruke mer enn 10.000.

 

Ibook'en bryter strengt tatt også 10.000 grensen. Dessuten har den bare 12" skjerm. Det er en mager trøst at den er vakker å se på... Det er for lite for meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...