Gå til innhold

Skjermen ble svart med masse skrift, så restartet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hmm... rart etter så lang tid da. du har ikke installert noe nytt før det skjedde eller noe som kan ha forårsaket feilen?

 

synes nesten litt synd på psdata jeg. om dette har skjedd med flere må de ha vært veldig uheldige med minnebrikkene fra fabrikanten i februar. virker jo rart? har ikke hatt et eneste problem med min etter de byttet iallfall, det kan jeg trøste deg med. men det tok tid for dem å finne problemet. de bytter jo ikke bare uten å sjekke hele maskinen først, og finne ut hva som er galt.

 

ville ventet til etter påske jeg, om det ikke er helt krise da? kan jo være de nye driverene som gjør det? kanskje du skulle bytte tilbake til de originale driverene? det blir iallfall ikke rettet på i helgen og helligdagene. men om den ikke fungerer i det hele tatt, så har du jo ikke så mye valg. husk å legge kvitteringen på porto inni esken når du sender den tilbake, så får du refundert pengene!

 

og har du spart på den originale embalasjen? du mister garantien om du ikke sender den forsvalig...

 

Om du først sender den ville jeg bedt dem se over driverene samtidig jeg. Siden du har slitt sånn med dem. Fortell hva som virker og hva du ikke har fått til å virke.

Endret av Vannjenta
Lenke til kommentar

ja nå er den på vei med posten til psdata.

 

nå på lørdag ble den HELT ubrukelig! skjermen klikka totalt og jeg hadde ikke noe valg, heldigvis har jeg en stasjonær jeg kan låne så lenge.

 

alt startet med at skjermen "frøs" til (hang seg), og jeg måtte bruke AV-knappen med tvang får å kutte ut. (Dette skjedde hvert 15`nde minutt på slutten....)

 

så begynnte skjermbildet å bli helt grusomt , plutselig mens jeg leste epost, så ble det svart, blunket, hakket, skjermbildet ble skikkelig uleselig, Og fryktelig grumsete, fullt av streker etc,og så slo den seg av , av seg selv.

 

så på lørdag toppet det seg med at skjermen ble helt uleselig og blunka og sto i... vel får håper psdata fikser dette!

 

:cry:

 

var altså ikke noe vits å vente med å sende til etter påske, den var helt ubrukelig!

Endret av jmmk
Lenke til kommentar
har hatt samme problem med min fujitsu siemens c1020, 2 ganger har den vært inne på repp og begge gangene var det noe "rart" :hmm: med hovedkortet. de bytta til nytt hovedkort begge gangene, fått samme problem igjen og skal heve kjøpet, kjøpte den i november og skal gå til annskaffelse av elitegroup 556pro :thumbs:
Lenke til kommentar

Personlig så har dette skjedd meg meg på min stasjonære... Men at maskinen dumper minnet for å restarte kan det være flere grunner til... Hvis du (jmmk) hadde kunnet skrive ned den feilmeldingensom står på skjermen, hvorfor den dumper minnet så hadde det vært kjempeflott! F.eks PAGEFAULT_IN_NON_PAGED_AREA, eller IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL, ol...

 

Kom med oppdatering på hva som var feil (hvis du får vite det da)...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...