Gå til innhold

Lås til bærbare


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Maskinen din har er sikkert forberedt for en Kensington-lås. Se etter et lite firkantet hull, merket med en hengelås med en "K" inni. Dette er festet for K-låsen. Låsen er egentlig en wire med en løkke i den ene enden og en lås i den andre. Du trer wiren gjennom et hull, rudt et bordbein e.l., og trer låsenden gjennom løkka. Deretter låser du låsenden fast i K-hullet på maskinen.

 

Hvis du ikke har K-lås, kan du bruke en lignende sak som festes i COM-portene. Sistnevnte fåres bl.a. på Clas Ohlson. Hvor du får kjøpt Kensington-låsene er jeg ikke sikker på.

Lenke til kommentar

ved hjelp av navnene du nevte i din posting fant jeg fram til denne siden. http://www.kensington.com/products/pro_c1133.html takk ! (dessverre kan jeg ikke bestille derfra men jeg har forstått hvordan låsen virker)

Jeg har ikke fått min bærbare ennå, jeg bestilte i går fra http://www.quad.no (P4 1,6GHz DVD-Combo 512MB 30GB ATA100 ATI Mobility Radeon 16MB w/TV-out 14,1 TFT Modem 56kbps/Nettverk10/100 PCMCIA alle porter er med, inkl. FireWire, IrDA og USB for bare kr 21 415,- moms og frakt er medberegnet)

skal jeg vente med å anskaffe meg lås til jeg får pc'en, eller er lås standardutstyr ? Tenkte å ta med meg den bærbare til TG...

 

[ Denne Melding var redigert av: Atrevs på 2002-03-19 21:44 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...