Gå til innhold

-BMP- Black Mirror Project


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takker.

Har fått litt mer sleeving i posten i dag, så da blir det vel litt mer PSU jobbing også fremover. Skal legge inn en ekstra kontakt her og sånn at jeg slipper å trekke ledningen til pumpen ut av kabinettet. Nok kabler bak pulten som det er. håper bare jeg finner plass til en. Så ut som det var ganske trangt der sist jeg tittet inni. Det er tre ledere i ledningen til pumpen. Noen som vet om jeg kan kutte ut en av dem og klare meg med en topols kontakt? I så fall hvilken kan droppes (nøytral eller jord?) Fordelen med å droppe en leder er at de topols kontaktene jeg har liggende er vesentlig mindre enn de trepols kontaktene jeg har. Hva er eventuelt problemer som kan oppstå ved å kutte en leder?

Lenke til kommentar

Ny dag, nytt studielån :-) Vært en tur på Digitalimpuls og fått tak i radiator og et par titan 120mm vifter i dag. Det blir litt gutsing, gikk for EVO 360. Ganske spent på om jeg faktisk får plass til den uten å kresje i hk. Tror det skal gå. Regner med jeg venter med å lage hull i bunn til jeg har fått tak på et testhk så jeg ser om det blir klaring. Den som intet våger osv..

Endret av Tabaqui
Lenke til kommentar

Tar av meg hatten tabaqui! Du skal virkelig ha for dette prosjektet.

Men jeg lurte på hvilken pumpe du har (om du ikke har sagt det før). Trenger du ikke minst en eheim 1048? det er vel endel motstand i de lange rørene i evo 360'en? En liten ting du kunne gjort var å feste radiatoren under bunnplaten og sette kabinettet på en form for spikes. Da får du litt mer plass inne i kabinettet.

 

Stå på! ;)

Lenke til kommentar

Har en Eheim 1048 ja. Tenkte jeg skulle prøve å senke radiatoren ned i bunnplexien sånn at jeg får den lavest mulig, men vil helst ikke ha den under. Tror ikke det blir så pent med høye bein på kabinettet, og de bør jo være en 7 cm eller så hvis jeg skal ha radiatoren under. Er egentlig bare gøy å mekke for å få den inni. Skal greie det, spørs bare hvor mye jobb det blir.

Lenke til kommentar

Har tatt et par bilder av radiatoren og viftene der jeg har tenkt til å plassere dem.

84l.jpg 85l.jpg

Regner med jeg bare kommer til å ha to vifter på den. Skulle allikevel gi mer en nok kjøling. Grunnen til at jeg ikke vil bruke tre viftrer er at jeg ønsker å minimere plasstapet til PCI sporene. Radiatoren erjo nesten like lang som kabinettet, og bakdelen av radiatoren dekker allerde den nederste PCI plassen. Tror ellers at det skal gå greit å få plass til hk her også, men begynner ikke å kutte før jeg har funnet et å teste med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...