Gå til innhold

Et lite drøs om norske webbutikker


Anbefalte innlegg

Tenkte bare å komme med et lite drøs angående norske webbutikker. Jeg er glad for at de er her!. Jeg kjøper litt utstyr av og til og har vært i kontakt med både psdata, komplett, dell, mpx og flere andre. Jeg må bare få si at det er deilig å ha norske butikker å handle med. Slippe gedigne callsentre hvor man må vente i 10 - 20 minutter, høre på irriterende musikk og for hvert 5 sekund få vite at du står i kø. Kontaktet psdata akkurat nå og ba om å få en faktura fra dem som jeg hadde rotet bort. Da var det ingen venting, og det ble gjort med en gang. Ser bare for meg hvor mye arbeid det hadde vært hos f.eks. Dell. Kontaktet også Kodak i dag ang. en retur (kjøpt hos MPX, men de bare sier at man skal kontakte leverandøren). Selv om det var et norsk nummer, fikke jeg spørsmål om jeg ville prate med en svensk eller engelsk kundebehandler. Etter å ha ventet leeenge kom jeg frem og etter å ha beskrevet feilen sa de at den norske leverandøren skulle kontakte meg tilbake (har fremdeles ikke fått noen telefon).

Nei, gi meg en norsk leverandør med rask og god respons! PS: Kan også anbefale Komplett sine reperatører (effekt.no). De har virkelig god service!.

Regner med det kommer en del motsvar til denne, men min erfaringer er: velg en mellomstor norsk leverandør og vær sikker på servicen. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

for å gi ps data litt skryt.. en annen av mine leverandører nektet å gi meg reklamasjon på et hovedkort fordi garantitiden var ute. tok kontakt med ps data og vips..det var jo tre års garanti fra den norske distributøren, og ikke ett som den andre nissen sa... pling plong, jeg fikk bytta likevel.. (noen som forsto den? det var en helt grufull setningsbygging...)

Lenke til kommentar

Kjøpte en router fra mpx som ikke funka, ringte til support og havna nedi england, som ikke klarte å hjelpe meg med noe som helst... Så jeg erklærte routar'n for død og sendte den i retur til mpx, fikk en ny en som funka ganske kjapt!

 

Et + og et - men det ordna seg tilslutt :thumbs:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...