Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Føler meg ikke "mandig" nok rundt sex.


Gjest 17299...6de

Anbefalte innlegg

Gjest 17299...6de

Jeg er i et utrolig fint forhold med en amerikansk jente, og vi har vært sammen (i snakkende stund) i 9 måneder. Vi er begge enig om at det er et sunt forhold hvor vi er flinke med å fortelle hverandre hvis det er noe med den andre som plager oss. Vi ser begge for oss en framtid sammen, og vi har heller ikke, til dags dato, hatt en ordentlig krangel.

Det eneste "problemet" er sex. For min del. Grunnet traumer og mistenkt plassering på aseksualitetspekteret, så har vi ikke veldig mye sex. Jeg tror ikke vi har hatt sex siden sommeren faktisk. Det er ikke så ille for meg som jeg trodde det skulle være, men jeg sliter mye med tvangstanker og angst rundt dette, så problemet jeg har er at jeg overbeviser meg om at jeg ikke er god nok. Vi hadde en del sex i starten av forholdet, men det dabbet av etter noen måneder. Dette var ikke en overraskelse for meg, hun har fortalt meg gjentatte ganger at hun ofte, i lengre forhold, mister interessen for sex generelt sett og har fortalt at hun ikke liker følelsen av å være kåt i det hele tatt.

Hun skjønner ikke helt hvorfor hun har det slik heller, hun har perioder hvor hun vil ha sex, og andre perioder hvor hun ikke vil. Jeg støtter henne 100%, og ønsker å være med henne uavhengig av graden av sex.

Hun har gjentatte ganger fortalt meg at det ikke er noe med meg å gjøre at vi ikke har sex, og jeg tror på henne. Men jeg går i spiraler så lett fordi jeg vet hun har hatt betydelig flere seksuelle og romantiske partnere enn det jeg har hatt, som gir henne mer erfaring, og som, i mitt hode, betyr at hun prøver å skjule fra meg at jeg ikke er bra nok. Men jeg stoler på at det hun sier er sant. Jeg i motsetning har, i en alder av 27, vært med tre jenter totalt. En av dem var eksen min som ikke virket så gira på sex i det hele tatt, andre gang var med ei som gråt etter eksen sin da vi var ferdig, og tredje er nåværende kjæreste.

Vi prøver å jobbe gjennom det så godt som mulig, men jeg vil ikke tenke disse tankene om meg selv. Hvorfor klarer jeg ikke godta at hun har vært med andre før meg? Hvorfor blir jeg så skråsikker på at jeg ikke er god nok? Jeg tenker at jeg har internalisert noe tanker om manndom om at jeg må være den beste, eller at hun har gjort noe "feil". Men jeg "tror" ikke på det, jeg klarer ikke helt å kvitte meg med tankene mine rundt dette.

Anonymous poster hash: 17299...6de

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trøst deg med det faktumet at det er ikke opp til deg å dømme om du er
"mandig" nokk, sexy nokk eller whatever. Det er partneren din som skal bestemme.
Det eneste du trenger å bry deg om, er å være komfortabel med deg selv og stole på henne.
Sier hun at hun stoler på deg og liker deg, er det alt som teller.
Om du skulle behøve mer "medisin", kan du kombinere det overnevnte med terapi

Men husk at klokka tikker. Ta handling nå

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...