Gå til innhold

Sniktitt: Victoria 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir et par spennende spill fremover. Det er en del spill jeg er spendt på , men det er ikke så mange jeg gleder meg ordentlig til dette har begynt å bli et. Likte svært godt ck3 har sålangt 300+ timer i det. Syns Stellaris også er bra og likte også godt Hoi4 og alle er tre spill jeg kan se for meg jeg bruker mer timer i.

Dette har nok vært et av om ikke det spillet jeg har gledet meg mest til i år, bayo 3 er å ganske høyt. Coh 3 kan bli bra . Spesielt ettersom bg3 og bloodlines 2 ikke kommer i år som full release.

Jeg liker forsåvidt at krig er nederst her for jeg var ikke veldig god i det på hoi4 dog er hoi4 det spillet jeg har spilt minst av de jeg listet over.

Spørsmål hvordan føler du ui er og er det noe form for tips/hint system som ck3 har , hoi4 og stellaris har vel det å til en viss grad?

Vi får håpe at krigsføring blir noe lettere. Ellers er det veldig greit at spillet fokuserer veldig mye på handel og så politikk og dimplomati. Jeg har ikke spilt 2 ern , men jeg er ganske spent på 3 ern og håper at det ferdig produktet blir veldig bra og satset på at blir bra . Min favoritt av de tre spilla jeg virkelig har fått spilt fra de selvom jeg har spilt såvidt EU4 er nok sålangt ck3. Det er dog også greit å vite at man vil få et par valg i dette spillet også via diverse hendelser. Godt skrevet artig å lese, så håper jeg at det du har av pirk vil bli fikset frem til det kommer ut eller at det som er bra er så bra at man kan ignorere det litt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...