Gå til innhold

PolarBear Esports søker IGL/kaptein [Counter Strike:Global Offensive]


Anbefalte innlegg

God dagen folkens! PolarBear Esports søker etter 1 som har ett ønske om å rekruttere spillere og å være kaptein/IGL i CS:GO

Vi har pr. dags dato fokusert på Apex Legends, men ønsker oss en fot innen CS og Telialigaen fra høsten av. Personen vi søker MÅ være minimum LEM,  faceit rank på 8+ (kan variere dersom du er riktig person), ha personlig erfaring fra det å spille comp og personen må være motivert for å bruke en del tid i tiden fremover på rekruttering og lagoppsett. Alderskravet er 18+.

Vi i styret i PolarBear har relativt lite erfaring fra CS:GO, så ønske vårt er da å ha Kaptein med bred erfaring og motivasjon til å drive laget fremover. Du vil få god oppfølging i tiden fremover, og rekruttering av spillere til ett evt. lag vil skje i samhold med PB styret, men du vil ha siste ordet så lenge ikke noe tilsier noe annet. Stillingen som kaptein er ikke en betalt posisjon.

Vårt mål er å starte opp i Telialigaen høsten 2021. Av den grunn vil vi være ganske strenge på hvem som er riktig person. Anbefaler derfor at du ikke søker dersom du vet at du ikke oppfyller kravene, da dette tar av vår tid, og kravene vi stiller er satt.

Ønsker du å spille for oss? Kontakt PB || ZaiCon#5731 på discord, eller kommenter din kontaktinformasjon i kommentarfeltet (må inneholde discordnavn, alder, rank, og erfaring). Rekrutteringen kommer til å skje gjennom ett ganske krevende intervju dersom du er aktuell, så er en fordel om du er forberedt på dette. 

Vi gleder oss til å starte rekrutteringen, så søk i vei!

Endret av PB || ZaiCon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...