Jump to content
Wifiks

Zyxcel p8702n foreldrekontroll stille tid og dato i router

Recommended Posts

Hei

Jeg har to stk zyxel 8702 som jeg benytter i mitt hjemmenettverk. Har altibox som leverandør, men har flere wifinett oppe i tillegg til å ha plassert dem forskjellige steder i huset så det er god dekning over alt. Jeg trenger flere nett for å kunne slå av og på tilgang til brukerne. 6 brukere/nett som skal reguleres som er grunnen til at jeg har 2 stk zyxel i tillegg til altibox. Alle kjører også på 5ghz nett så 2,4 brukes kun til gjestenett. Ergo har jeg ikke nok 5ghz net i bare en router. 

For å slippe å fysisk gå inn og slå av og på hvert enkelt nett til forskjellige tider så skulle jeg legge inn foreldrekontroll og stille når de enkelte nett er oppe, men så oppdaget jeg problemet med tid og dato. Ingen av de de to ruterne har oppdatert tid og dato. Den ene lever i 2017 og den andre i 2019 og så finner jeg ikke ut hvor jeg kan endre dette. Er ikke så enkelt å sette foreldrekontroll når ikke klokke og dato stemmer med nåtid. 

 

Er det noen som kan tipse meg om hva jeg skal gjøre for å stille dato og klokke på denne type router? Jeg ser altså tid og dato i status på router, men finner ingen måte å endre det på.. 

 

Veldig takknemlig for svar da det vil gjøre ting litt enklere. 

🙂

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...