Gå til innhold

PS 2 og ulike versjoner av de


LittOmAlt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har en eldre verson av PS2, nå til jul fikk søstrene mine også en PS2 på esken står det at det er innebygd IR mottaker for DVD-fjernkontroll, lavere støy volum står det også, har ikke sjekket på konsolen, men det er vel sant det som står på esken:roll:

 

Edit: Var oppe å sjekka og ja det er innebygd IR port for DVD-fjernkontrollen! :yes:

Endret av ludvig
Lenke til kommentar

Det er vel versjon 10 det da, siden det høres ut som den nyeste modellen. Har fått meg en PS2 silver satin som også er den nyeste modellen, men bare i Sølv. Den det han som ikke andre har er støyløs vifte (gamle modeller høres ut som en Hercules i forhold), IR port for fjernkontroll og støtte for DVD-RW.

Lenke til kommentar

De forskjellige versjonene som det her snakkes om, er ikke offisielle versjoner fra sony. Ringer du dem, vil du få høre at de aldri har hørt noe om de. Versjonene V1 til V10 er en måte for moddere, og andre, til å sortere. og vite forskjellen på de forskjellige versjonene av PS2. Sony selv har bare serienummer. Versjon numrene brukes altså til å finne ut av hvilken mod-chip du trenger (eller lignende) hvis du vil brenne spill. Saken er, at jo nyere versjon av ps2en du har, jo høyere grad er det beskyttelse for kopiering av spill, så hvis du bare har lovlige intensjoner, vil du ikke merke forskjell om du kjøper en ny eller en gammel versjon. Kjøper du Satin derimot, vil du få IR-port og lavere støynivå på vifta.

 

Så, kjøp den versjonen du finner i butikken. Du vil ikke merke forskjell :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...