Gå til innhold

Takhøyttaler til bad. Hvilken strømmeforsterker?


olavgb

Anbefalte innlegg

Hei! 

Driver med oppussing av bl.a. badet, og tenkte vi skulle legge inn 1 stk takhøyttaler der, men er litt usikker på hva vi skal gå for. Har sett litt på klipsch sine takhøyttalere som er på tilbud for tiden, enten Klipsch DS-180-CDT eller Klipsch PRO-16RC

For å drive dette ønsker vi en type forsterker/strømmeboks som hvert fall støtter spotify connect, bluetooth og gjerne noe radio. Denne forsterkeren kommer til å stå i et "teknisk rom" ved siden av, og vi vil mest sannsynlig ikke ha direkte tilgang til denne når vi faktisk er på badet og bruker den. Derfor greit at den kan stå på hele tiden, og styres trådløst med enten egen fjernkontroll eller app på mobil. 

Har sett litt på Klipsch Powergate og Bluesound Powernode, men synes de virker litt "overkill" for en enkelt (lettdrevet) høyttaler på et bad? Kom da over iEAST AMPi50B - denne ser ut til å være ment for å være skjult, litt billigere, og møter ellers de kravene vi har, men hadde fortsatt håpet på at den kunne være litt billigere, samtidig som det er et litt ukjent merke jeg ikke har hørt om før? Det vil ikke være noen store krav til lydkvalitet annet enn at den gjerne skal kunne spille litt høyt og med noe tyngde så den overdøver vannet fra dusjen f.eks. 

Vil det forresten være nødvendig med en backbox? Finnes det en type aktiv innfellingshøyttaler med de samme mulighetene? Går det an å styre musikken fra et vanntett panel i dusjen?  

Håpet er å etter hvert kunne utvide til multirom med takhøyttalere i f.eks. stue, kjøkken, osv. også, så greit at det er støtte for dette fra starten. 


Mvh Olav :) 

Endret av olavgb
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...