Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har tenkt å bestille Multicom L140 ultra (som jeg tror er en Clevo L141cu ) som min nye primærpc. (Bestiller den med lavest spec for å oppgradere til 24GB ram og 2TB disk) Jeg har utelukkende hatt Multicom/Celvo som primærmaskiner siden 2006 og har ingen bekymringer rundt kvaliteten på disse. Den skal kjøre på linux (ikke helt bestemt hvilken distro ennå)

Skjermkort er Intel UHD 6200. Den ser ut til å kunne støtte tre samtidige skjermer

Maskinen har tilkobling for 1x HDMI også er usb-c tilkoblingen merket med DP. Jeg antar at intern skjerm er tilkoblet med DP.

Jeg har ingen erfaring med bruk av usb-c i flerskjermsoppsett. Ei heller usb-c i kombinasjon med linux. Har det noen hensikt å kjøpe dock med to skjermutganger, eller er jeg låst til at jeg kun får en skjerm på usb-c, mens de andre to vil være hdmi-porten og den interne? Ideelt sett kunne jeg tenke meg å ha to skjermer på dockingen og putte i hdmi på maskinen de gangene jeg har bruk for tre skjermer.

Hvordan er det med driverproblematikk med linux og usb-c docking?

Ytterligere ønsker (ikke krav) for dockingen: gigabit ethernet, laptop lading, 3x USB-A kontakter, esata, SD-kortleser, usb-c (for mulighet til å koble på andre usb-c dingser uten å ta maskinen ut av dock). De fleste av disse ønskene kan erstattes av en ekstra usb-port. Og jeg har allerede 2 usb-hubber som vil gi nok porter.

Noen som har forslag til modeller?

Endret av petterg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...