Gå til innhold

Pcn booter ikke bios :S


-HugiN

Anbefalte innlegg

Hei...

Fikk nå min Athlon 64 3000+ maskin i går kveld (Veldig bra levert av komplett 2 dager etter jeg bestillte)...

 

Men uansett, den ikke boote opp bios engang...

 

Microplex er så sinnsykt treige så PSU'en min ligger fortsatt i oslo (bor i Trondheim) så derfor tenkte jeg å prøve med min gamle PSU på HELE 250Watt, koblet fra strømmen på alle hd'ene bortsett fra en SATA seagate å dvd spilleren, ellers så er det bare hovedkort, prossessor, skjermkort og minne som trekker strøm, er det dette som er feilen?

 

Når jeg ser på indikatorledsen på Neo korte fra MSI så lyser alle lampene røde, i manualen så tilsier dette at prosessoren er ødelagt eller ikke skikkelig festet, men for dårlig festet er den vel ikke, tok den ut å satte inn igjen men samme skjedde igjen...

 

VELDIG glad for hjelp nå!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde en *****!!!!***!!! stygg mistanke om det, TREEEEEEEEEEEEEGE microplex *HATE**HATE**HATE* bestillte 1 dag før resten av komponentene jeg bestillte på komplett, alikevel så har den ikke kommet lengere enn til oslo, BTW en Mist 350W

 

Ingen som trur det er noe annet som er feil da?

Endret av -HugiN
Lenke til kommentar

å hælvette e d egen strømkontakt t Athlon 64 prosessorne?

Hadde bare en gammel PIII 800, men bygd mange Atlhon XP pcer for kompiser, aldri vært borti dette før, men ser i brukermanualen her at det er en JPW1 connector som har følgende beskrivelse: ATX12v Power Connector.

This 12V Power Connector is used to provide power to the cpu.

 

bTW det er en 4 pins kvadreat strømkontakt, 2+2liksom å ikke fire på rekke...

Lenke til kommentar

Heisann - ja, du må ha den fire-pins 12 volt kontakten koblet opp også for at det skal funke. Men det var en slik en på min ATX PSU... Fikk meg nettopp Athlon 64 jeg og, og problemet du hadde virker kjent - men det høres mest ut som om det er strømmen i ditt tilfelle. Jeg hadde problemer med RAM brikkene mine. Hadde jeg i begge brikkene, så ville den ikke boote (slik som du sier, viften surrer og går, ting lyser og blinker, men ingenting på skjermen - kommer ikke inn i BIOSen). Men når jeg tok ut den ene av de to RAM brikkene, så funket alt fint. Og jeg vet at det ikke er noe i veien med RAMen for den har jeg flyttet over fra forrige PC... Tenkte bare jeg skulle nevne det :)

 

Dette er med et Asus K8V Deluxe hovedkort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...