Gå til innhold

[Løst] Valg av Gamepad til PC 2018 - XInPut + DirectInput


Anbefalte innlegg

Jeg har en eldre logitech controller som kun støtter DirectInput. Derfor sliter jeg med mange nye spill, selvom Steam Big Picture har reddet meg enkelte ganger.

Personlig er alt annet enn Playstation kontroller ergonomien aktuelt, og da står det mellom PS Dualshock 4 og Logitech F510/F710. Logitech F710 har AA batterier hvilket er svært uaktuelt, og F510 er mulig å få tak i brukt. Spørsmålet er bare hvilken kontroller som vil kreve minst mulig plunder fremover, ettersom ikke alle spill har native PS Dualshock 4 støtte.

Hvordan får man endret plassering av D-Pad og venstre joystick med suksess for å simulere xbox kontrolleren, og best muligheter for å customisere alt selv uavhengig av spill?

 

Ufattelig frustrerende at Microsoft har gjort noe så enkelt, så overkomplisert, kun for å pushe ut en egen gamepad. I tillegg til at spillutviklere legger inn sperrer mot å endret inputs fritt selv.

Hva gjør andre, for jeg er liten lysten på å handle en ny kontroller om jeg likevel må sitte med feilsøking hit og dit ved hvert eneste spill når det burde være plug 'n play.

Endret av OrangeBlue
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ser ut til at det blir PS Dualshock 4 v2, via ledning, så får jeg bare møte den feilsøking som måtte komme. Rimeligste og beste løsning jeg har kommet frem til hvert fall. Synd at en fullt fungerende gamepad som jeg handlet for 12 år siden, ikke skal kunne brukes.  Tastaturet og musen, fungerer óg kan brukes fortsatt hvert fall.

Endret av OrangeBlue
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...