Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hjelp meg og få brebånd


Anbefalte innlegg

Blir jo for dumt å klage på komunen uten å vite noenting om hvilke leverandører osv som er på banen.. Hadde skolen brukt en ADSL/SDSL løsning hadde helt sikkert du også hatt mulighet for dette, så da er antageligvis dette fiber fra en eller annen plass..

tviler og på at det er snakk om adsl, spesiellt om skolen har et par pcer. Sdsl med minst 2mbit bør vel holde til litt fler.

 

Men som du nevner, hvordan skal vi kunne sitte å spekulere i det her når det ikke sies noe om kommune/isp... :no:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hmm, WiFi, finnes om jeg ikke husker veldig feil andre typer radio linker. Easynet lever bla. i Oslo intenet tilsvarende adsl fart med radio link og det er ikke Wifi.

10mbit med wifi høres ut som litt for mye til å være realistisk.

 

Vell. 802.11g. Så diskuterer vi ikke terminologien mer.

Lenke til kommentar

Jeg kan vel bare gå ut ifra det vil være snakk om radiolink egentlig.

Hvis de bygger ut telefonsentralen og ikke tilbyr xdsl til de andre må det jo være noe seriøst galt med de som vedtar ting og tang rundt forbi her.

Skal skjekke litt mer hva de planlegger, men hørte rykter om at det ikke ble radiolink, selv om det virker mest sannsynlig. Snakk om barneskole med få pc'er her....

Lenke til kommentar

Anbefaler alle som ikke kan få bredbånd om og sjekke oss catch.no

 

Trodde selv veldig lenge at det ikke var noen som kunne tilby meg dette. Sjekket med telnor, tele2 osv. jevnligt, men sentralen min var ikke utbygget.

 

Da jeg snakket med catch så fikk jeg vite at jeg muligens kunne så SDSL (kostet litt mer da!). Da bravida fyren kom så sa han at linja mi måtte omdirgeres eller noe slikt! Problemet var at linje lengde var på over 9000 meter... Han hadde sin tvil!

 

Men det funket flott det gitt! :w00t::green:

 

1mbit begge veier til tusenlappen i månden. Hadde vel valgt et 'tregere' og biligere altarnativ om jeg kunne men bare konge fornøyd med at jeg nå slipper tellerskritt og grådige kvalito løsniger! :thumbs:

 

 

 

:xmas:

Endret av Blacki
Lenke til kommentar

Jeg har også samme problemet :( Underskrift kampanje er prøvd saken har vært oppe i stortinget osv. Men får vi bredbånd? Neida! Både Telenor og Nextgentel sier bare at det finnes en haug av andre muligheter som dobbel ISDN osv. Men det går ikke fort nok. Pappa er sjef for VG Nett så han får vite det selv om et bittelite privat firma kan levere bredbånd. Men ingen gidde. Nå er jeg lei! Skaff oss bredbånd Telenor, Nextgentel eller noen av dere andre nå er jeg DRIT LEI dere!

Lenke til kommentar

Kanke klage til telenor eller nextgentel ingen av de er statlige så de gidder seff ikke bygge ut der det er ulønnsomt....hvis det er 20+ som vil ha breband på sentralen din så kan du jo bare sende firstmile noen bestillinger.....de bygger ut overalt.

Skal det klages til noen så må det klages til staten...men staten har nok med og betale for sin egen papirmølle så er ikke håp der heller. Personlig så har jeg fin linje, men syntes det er ganske lattlig og påstå at de vil holde bygdene i live, men ikke gidde og bygge ut xdsl til de engang, alle som bor i distriktene flytter jo så fort de får mulighet(unge mennesker). Litt *OFF TOPIC* hadde det hvert tognett alla det japanske(400km/t i drift) og utbygged bredbåndsnett i norge. Så hadde mange bodd på bygdene frivillig. Er jo trossalt koslig der. Hva skal du bo i byen for når det tar 20 min fra valdres til oslo med tog, og du har bbb hjemme i bygda......

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...