Gå til innhold

Xbox suger!


Anbefalte innlegg

Quote:


On 2002-04-05 22:39, El_PoLLa skrev:

xbox er ikke noe annet enn en liten pain in the ass... klikker, ustabil, hakker i spill, må resetes ofte, oppdatere drivere når den crappy bredbånds tjenesten kommer, lag, o.

spillene blir ikke bedre med ett gforce4 enn med ett gforce3...


 

 

jeg har enda til gode å oppleve de du sier, for jeg har ikke opplevd X-Box som en liten pain in the ass, klikker, ustabil, hakker i spill, må resetes ofte, oppdatere drivere når den crappy bredbånds tjenesten kommer, lag, o.

 

eneste jeg har opplevd er JOY JOY JOY!! =D *gleder meg til jeg får tak i det avanserte A/V kit'et med S-video ut og DD5.1!*

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har bare spilt Xbox et par ganger, blant annet Halo. Det første som slo meg var hvor klumpete og fæl kontrolleren var, og det var ikke sånn at jeg glemte det etter hvert, jeg var hele tiden oppmerksom på den store klumpen i hendene mine.

 

Jeg hadde ventet meg mer av grafikken også, den var grei nok, men jeg ble mer blåst bort av eksempelvis Rogue Leader II.

 

Prisen blir for høy for så lite forskjell, xbox fans kan skrike så mye dere vil om grafikk, harddisk og ethernet adapter, men det er spillene som teller. Og akkurat nå, ser det ut til at Halo er det sterkeste kortet til Xbox. Og det er egentlig bare et godt FPS spill, det finnes bedre fps til PC. Xbox har ikke tatt med seg noe nytt inn i konsollverdenen.

 

Hele online greia er oppskrytt, det er altfor mange som jukser eller oppfører seg som drittunger. I tillegg må du ganske sikkert ut med en del penger for å få lov til å bruke Microsoft's nettverk. I tillegg har det vist seg vanskelig å få til online-spilling på konsoller i Europa på grunn av alle ISP'ene.

Lenke til kommentar

Når det gjelder x-box,PS2 og PC forøvrig blir ikke grafikkortet utnyttet fullt ut, spill kunne blitt gjort mye bedre enn de er nå. Men det har vel med markedsføring og salg og den slags ting.

Jeg er spent på hva de kunne fått til av spill hvis de hadde brukt alle kvalitene konsollene og PC'ene har i dag....

De som utvikler spill nå utnytter ikke Geforce4's kvaliteter før om 1 år, så de ligger litt etter grafikkortene!

Skal hvertfall vente en god stund før jeg skaffer meg Gf4.

Lenke til kommentar

til de som sier at grafikken er for dårlig, bare tenk på N64, de første spillene var bygd opp av ensfargede klosser (mario64) men se på de spillene som lages i dag.

tusen ganger bedre grafikk, uten at det går ut over frameraten.

om to år er vel kvaliteten på Xbox-grafikken fordobblet.

og hvis du vil se hva boxen klarer, spill DOA3.

Lenke til kommentar

Halo og Rallisport challenge er gode spill, uten tvil. Men, Halo skuffet meg enormt, ihvertfall hva multiplayer angår. DOA3 er jo bare Dead or Alive 2 med bedre grafikk. Gleder meg mye mer til Soul Calibur 2, som kommer til samtlige konsoller.

 

Man vil ikke se så store forskjeller med tiden i grafikk på Gamecube og Xbox, da begge konsollene er veldig enkle å utvikle spill for. I motsetning til N64 og Playstation2, som er utrolig vanskelig lage spill til.

 

Og, som sagt, grafikk er ikke så viktig i utganspunktet.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-04-14 04:22, lavizh skrev:

Har jo visst lenge at xbox suger kraftig, ikke så rart når microsoft står for produktet. hold dere langt unna denne konsollen!!


 

Og PS2 fra det lille snille selskapet Sony er lissom så mye mer politisk korrekt?

 

Solgte dritt-DVD spilleren min fra Sony med 1500 i tap etter en måneds bruk siden den IKKE kunne spille CDR - og tro ikke at det er tilfeldig...

 

Ingen av Sony sine DVD-spiller kunne spille CDR på det tidspunktet (sommeren 2000 - tror ikke de nyeste utgavene nå kan det heller - eller rettere sagt: de kan sikkert, men Sony har sperret muligheten) - dette er ren / sleip politikk siden de er tungt inne i musikkbransjen.

 

Så kom ikke her med at MS er det eneste storselskapet med svin på skogen.

 

[ Denne Melding var redigert av: Gabriel_X på 2002-04-14 05:28 ]

Lenke til kommentar

Slåssesystemet er ikke like komplekst som i f.eks. Virtua Fighter serien, og spillet er kanskje mer et arcade spill. Dessuten er det jo egentlig DOA2 med litt mer sminke. Det er et ok spill, men hypen overgår kanskje produktet når det gjelder DOA3.

 

Soul Calibur 2 ser rått ut, har sett anmeldere klage litt på grafikken, men ut ifra screenshots så kan jeg ikke skjønne hvorfor. Samme det egentlig, grafikken er ikke viktigst, og hvis det er bedre enn originalen er det allerede kjøpt for min del.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-04-14 10:10, El_PoLLa skrev:

ps2 er ikke dårlig fordi den ikke kan spille cdr, det er en dritbra spillemaskin.


 

Det er ikke PS2 jeg snakker om men en Sony DVD-spiller som jeg ga over 5000,- kroner for - og så kunne den ikke spille CDR engang - DET er dårlig det!

 

Ooog det har påvirket mitt inntrykk av Sony i ganske så negativ retning - aldri mer noen Sony-produkter for meg!

 

[ Denne Melding var redigert av: Gabriel_X på 2002-04-16 01:02 ]

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

jeg har hatt Xbox siden 14 mars,og det er mange dager hvor gjeg og kompiser har spilt 9(Halo co-op) timer på rad!Og jeg lover deg...Xboxen har ikke "hengt seg opp" eller låst seg en eneste gang. Jeg gjentar: ikke en eneste gang!

Jeg har faktisk sett PS2en til en kompis av meg henge seg flere ganger,og aldri har det skjedd på min Xbox...

Lenke til kommentar

Ikke nå, en ny PS2 har ytterst få feil den også. Det er først etter et års tid at skader og slitasjer begynner å komme frem i hardware'n. Slik var det med Dreamcast, PSone og PS2. Kanskje er det slik med Xbox og Gamecube også. Men, Nintendo er kjent for å lage konsoller som varer, så jeg har en del tiltro til dem.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Quote:


Den 2002-05-24 14:14, HFL skrev:

Hva er det du PRATER om?

XBOX ER GARANTERT BEST

NEVN EN TING SOM ER BEDRE MED GC ELLER PS2?

.........Ojsan Kom du ikke på no nå?

Bare inrøm det XBOX ER BEST


 

En ting PS2 er bedre på, og det er at du kan spille DVD-filmer uten å kjøpe noe ekstra. Men kvaliteten er ganske mye bedre når du først kan se DVD-filmer på XBOX... :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...