Gå til innhold

E-SPORT: Lag fra 2. divisjon i Telenorligaen er klar for King of Nordic


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-NIoHlfL

Moderatormelding

 

Jeg har aldri opplevd maken, nesten samtlige innlegg, over 50, i tråden er fjernet. Et lavmål jeg aldri håper og se igjen. Siden så og si ingen av trådens deltakere var interessert i en høflig og saklig diskusjon, forblir tråden stengt.

 

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å si noen ord. Telenorligaen er til for fans og publikummer av esport. Det er disse som gjør det mulig for dere, spillere, å konkurrere på dette nivået i Norge. Jeg skal innrømme at jeg ikke følger telenorligaen, jeg nøyer meg med en og annen kamp fra internasjonalt toppnivå, men kan ikke si jeg ble noe mer fristet av dette. Jeg kan bare håpe at ingen potensielle nye tilskuere klikket seg innom her, fordi de ville garantert ha snudd i døren og aldri sett seg tilbake. Slik oppførsel som dette setter hele norsk esport i dårlig omdømme. Hadde jeg sett slik oppførsel fra profesjonelle idretter som fotball og lignende hadde jeg forventet at klubben hadde opprettet disiplinærsak, kanskje med flere kampers suspensjon.

 

La gamer.no og diskusjon.no bli en møteplass mellom fans og spillere der alle bidrar til at norsk esport vokser. Det er dette vi trenger.

 

Endret av Slettet-NIoHlfL
  • Liker 7
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...