Gå til innhold

Brenner du for E-sport? PFG søker frivillige


Anbefalte innlegg

Pentafoil Gaming har eksistert siden 2012. Vi jobber for å fremme E-Sport og å gjøre dette til en anerkjent sportsform på lik linje med all annen sport. Vi har et brennende ønske om å løfte Norge opp på Europa toppen i konkurranse og være en hjertesten innenfor all aktivitet innenfor denne grenen. Vi skal gjennom målrettet arbeid skape muligheter for interesserte, legge til rette riktige møtepunkter mellom atleter, deltakere, tilskuere og samarbeidspartnere. Pentafoil Gaming EK skal alltid være en interessant arena for spillinteresserte i dag. Vi er nå i gang med å sette opp en eksklusiv norsk online turnering innenfor CS:GO, League of Legends, Overwatch og Hearthstone. Vi ønsker å gjøre noe for å bidra i arbeidet med å bygge opp et stort nok miljø til spillere som ønsker å satse på sine talenter innenfor denne konkurranseformen..

Vi leter etter nå etter frivillige som ønsker å bli med oss i dette arbeidet og leter etter deg som brenner for E-Sport og som har interesse for organisering og drift av arrangement.

Hva trenger vi hjelp til?

Vi trenger hjelp til å fylle et mangfold av verv både i forkant og under selve turneringen. I dag består teamet vårt av en person som jobber med design og markedsføring, en person som jobber med oppsett og drift av nettside, en person som jobber med drift og samarbeidspartnere, siste mann jobber med rekruttering. Utover det trenger vi hjelp til arrangering av selve turneringene.

Vi søker etter

  • Administratorer til hvert enkelt spill.

    • CS:GO admin vil også få i oppgave å sette opp servere.

  • Castere til turnering stream i hvert enkelt spill.

    • Har du evnen til å dra publikum med deg? Er du energisk? Har du erfaring fra kommentering? Har du lyst å utvikle deg som caster? Da ønsker vi veldig gjerne å prate med deg

  • Lyd og bilde ansvarlig

    • Hjelpe til med layout, oppsett og gjennomføring av stream.

 

  • Vi kan også ha bruk for flere verv etterhvert som planleggingen går fremover. Har du lyst å bidra med noe som ikke står på denne listen er du velkommen til å ta kontakt!

 

Hva forventer vi av våre frivillige?

Har du tenkt tanker om å bygge E-Sporten videre? Liker du å jobbe med arrangering av eventer? Har du lyst å bli med på et spennende prosjekt? Klarer du å jobbe selvstendig og også i team? Hvis du svarte ja på spørsmålene ovenfor er du akkurat den personen vi leter etter. Vi er allerede i gang med arbeidet og du er hjertelig velkommen til å bli med oss videre på denne satsingen. Alt arbeid gjøres frivillig av våre medlemmer og vi forventer at du kan sette av tid 2 - 3 timer pr uke til arbeidet. Vi kommer også til å ha ukentlige statusmøter hvor vi diskuterer fremdrift underveis, gjør prioriteringer og eventuelle endringer det blir behov for. Turneringen skal arrangeres i løpet av høsten så du må regne med å sette av litt av sommeren til dette.

 

Hvordan søke?

Vi ønsker at dere skriver litt om deg selv, hva er det som gjør at du har lyst til å bli med?

Hvilket verv er det du søker på og hvorfor?

Søknad skal inneholde informasjon om lag og alle spillere.


Komplett navn

Bosted

Kontaktinformasjon


Vi tar i mot søknader via vår mailadresse [email protected]


MVH

Styreleder Pentafoil Gaming EK

Jørgen Kristoffer Falch Johansen

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...