Gå til innhold

Hjelp meg!


skuta

Anbefalte innlegg

Dette gjelder en gammel maskin med følgende komponenter:

 

ASUS A7M HK

AMD T-BIRD 1,4 GHz

TwinMos PC2100 RAM 256 x 2

IDE HDD

 

Jeg har ikke brukt maskinen på en stund, så jeg bestemte meg for å formatere og legge inn WinXp på nytt. Jeg valgte NTFS filsystem og installerte WinXp. Installasjonen gikk helt fint, men etter et par minutters bruk låste maskinen seg fullstendig. Jeg restartet maskinen, og det som nå skjedde var at maskinen låser seg under WinXp loadingbildet (samme sted hver gang). Jeg formaterte igjen og skulle legge inn WinXp på nytt. Det som nå skjer er at maskinen låser seg under selve installasjonen på akkurat samme sted hver gang: Installing Devices. (ca halveis)

 

Hva kan være galt med maskinen?

 

Håper på svar :grine:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

prøv enn anna cd uansett om den du har virka på en anna maskin, hvis det ikke går da får du bare prøve deg fram; ta ut en og en rambrikke, bytte skjermkort og anna harddisk. men fryser bildet helt eller kommer det blåskjerm?

siste løsning; sende inn til service.

aller siste løsning; kaste pc'n på sjøen og kjøpe en ny

Lenke til kommentar

Hadde et lignende problem. Da jeg skulle innstalere xp kom det blåskjerm ca halveis inn i innstalasjonen, noen ganger før. Jeg prøvde igjen og igjen. Trodde at det kanskje kunne være et varmeproblem. Så jeg venta til neste dag, og tok da av sidepanelet og skrudde alle vifter på fult. Merkelig nok så funket det helt fint da. Etter jeg hadde innstalert xp funket alt helt fint, og viftene kunne kjøres i vanlig tempo.

 

Du bør snarest bytte topic til noe mer beskrivende noe. Hvis ikke, så kommer en moderator og stenger den, og du får ikke hjelp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...