Gå til innhold

Forsøkspersoner og feedback til en ny online investerings og rådgivningstjeneste


Micromus

Anbefalte innlegg

Heisann, jeg og en partner leker med tanken om en online "roboadvisor" som hjelper mannen i gata med å få en helhetlig oversikt over forbruk, sparing og investering. Målet er å gi brukerne god og objektiv informasjon om deres økonomi, tips til hvordan de kan forbedre avkastning, hvordan sparing og investering i aksjer og fond innvirker på resten av deres økonomi og hvor stor risiko den enkelte har i forhold til svingninger i renter, børskurser og valutakurser. Og mye mye mer!

 

Jeg ser det er mange her på forumet som lurer på plassering av sparepenger samt best håndtering av lån. I disse tider med lave renter og usikkerhet rundt det ene og det andre er det mange gamle "sannheter" som ikke lenger nødvendigvis stemmer.

 

I første omgang kunne vi tenkt oss noen prøvekaniner som vi kunne diskutert litt personlig økonomi med og deres utfordringer i hverdagen. Etter hvert ønsker vi å lage en prototype til et verktøy også som vi må teste på noen :)

 

Om noen har lyst å være prøvekanin for et slikt prosjekt setter jeg stor pris på en melding eller svar på denne tråden!

 

Kom gjerne med feedback her på tråden også på om det er noen aspekter ved personlig økonomi (forbruk, sparing, investering) som i dag er tungvint eller vanskelig, vi setter like stor pris på alle tilbakemeldinger så ikke vær redd for å tømme hjernen på tastaturet (ikke bokstavlig!).

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...