Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sett ferdig Bible Black - Hva bør jeg se nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Discipline. Sen serie laget av de samme folkene som tar for seg en liten gruppe studenter som prøver å avdekke ulovlig aktivitet på skolen. Jeg forklarer det skikkelig dårlig, men den er riktig bra.

Cleavage. Litt mer ''pervers'' tema. mellom ste-søsken. Ste-søster velger å ta seg av ste-broren sin ettersom han savnet stemoren sin. Samme skaper eller animator som Bible black her også.

 

Tokio Private Police. Dette var egentlig en miniserie jeg likte veldig godt. Veldig Sci-fi med god historie og passende pulescener (for å si det rett ut)

Taboo, Charming Mother. Igjen en litt drøy serie med tanke på temaet. Mor savner intimitet med far i huset og blir fersket av ste-sønnen (igjen dette temaet) når hun koser med seg selv. MAsse action i den serien. Men med et noe sært tema.

Sex Craft. Igjen fra skaperene av bible black. Minner litt om Bible black. Men med mye mindre blod og en generelt kortere serie (bare to episoder)

Jeg har egentlig en stor samling. og det er mye å velge imellom. Men der har du ihvertfall en begynnelse på bakrunn av bible black serien.
Bare til å sende en melding om du trenger mer info.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...