Gå til innhold

Lighthead


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dagens bilde: Kult konsept og veldig bra utførelse! Det er en fin symbolikk i dette bilde som vekker assosiasjoner hos seeren. Og et bilde som klarer å engasjere er alltid bra. Tidspunktet er også perfekt fordi det er mørkt nok til å vise effekten, men det er likevel nok detaljer i både bygningene og himmelen til å gjøre bildet interessant og tiltalende. Tror ikke det hadde vært like bra om bildet var tatt midt i den svarte natten.

 

Operaen har en spennende arkitektur som gjør den til et yndet fotoobjekt. På kort tid har bygningen blitt et av de mest fotograferte motivene i Oslo og dermed også veldig kjent for de fleste. Det blir derfor stadig vanskeligere å komme med et interessant bilde av operaen. Det klarer du absolutt her, men jeg vet ikke om det egentlig gjør bildet bedre.

 

Jeg tror nemlig at bildet er ment å være noe mer enn «bare et kult bilde av operaen». Derfor hadde det kanskje vært enda bedre å velge en mindre spesiell bakgrunn slik at det var fortellingen i bildet som stod i fokus og ikke landemerket i bakgrunnen.

 

Men til tross for betraktningene om operaen er det fortsatt et kult og spennende bilde!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...