Gå til innhold

GamersLeague eSport er ute etter crew!


Anbefalte innlegg

GamersLeague eSport er en av landets største esports organisasjoner og vi har i flere år vært med på å vinne store turneringer både nasjonalt og internasjonalt i flere spill.

 

Etter en litt lengre periode med minimalt av aktivitet tråkket vi skikkelig til igjen i slutten av 2014 og har brukt 2015 på å vise at vi er tilbake i Norsk eSport. Vi har uten tvil landets sterkeste HearthStone lineup og vi har også solide lag i CS:GO, CoD og Dota 2.

 

Tidligere og nyere prestasjoner kan du finne HER.

 

På toppen av alle prestasjonene vi har greid å opparbeide oss i diverse turneringer så har vi også vært med på å skape og regisere flere store turneringer som Gamer's Paradise og Fifa NM. For ikke å snakke om vår egen OKS.GG HearthStone League som pågår akkurat nå og hadde 2400 besøkende på streamen i forrige runde.

 

Vi er nå klare for å ekspandere videre og for å gjøre dette så trenger vi flere frivillige som kan jobbe med vårt crew og våre spillere. Her trengs det kreative ildsjeler som elsker esport og vi er ikke redde for å prøve nye ting dersom akkurat du har en god ide. Enda bedre er det jo at vi er en registrert frivillig organisasjon og arbeid for oss kan derfor brukes som fremtidig referanse i arbeidslivet.

 

Vi kommer nå til å liste opp noen roller vi er ute etter, men har du noe å tilby utenom det vi lister opp så er det bare å ta kontakt.

 

Skribenter: Vi har en hjemmeside med ganske brukbar trafikk. Det vi har alt for lite av er innhold som de besøkende kan sjekke ut. For å få på plass innhold så trenger vi noen som kan skrive for oss. Det kreves at du kan skrive på engelsk og at du kan jobbe selvstendig. Når det kommer til innhold så setter vi veldig få begrensninger utenom at det må være relevant for GamersLeague eSport. Det kan være deck guides i HS basert på spillerne våre sine decks, intervjuer med spillere, oppdateringer på gode prestasjoner osv.

 

Twitch Editors: Vi har en egen twitch kanal og vår egen team page på twitch siden vi er partnered med dem. Det vi mangler er editors som kan gjøre sidene våre fine, redigere/klippe/laste opp video fra streams, moderere chats osv. Her kan du få muligheten til å vise frem dine ferdigheter for tusener.

 

Grafisk: Når vi driver med produksjon, streaming, promotering og diverse andre ting så sier det seg selv at vi har behov for å få gjort en del grafisk arbeid. Ved å jobbe for oss med slikt som dette så får du promotert arbeidet ditt ut til store mengder av folk og vi får stadige spørsmål om hvem som gjør det grafiske for oss (les mulighet for betalt arbeid fra andre).

 

Video editors: Jepp, vi trenger fragmovies og ja vi trenger diverse andre videoer. Er det noe som virkelig drar inn folk til hjemmesiden og multimedia sidene våre så er det videoklipp. Vi har tidligere fått produsert kanonbra videoer som har fått tusenvis av treff og det ønsker vi å fortsette med.

The Glory of TM by GamersLeague

OKS.GG HearthStone League

 

Vi er som tidligere nevt åpne for det aller meste av andre spennende forslag også. Det er ingen forslag som ikke vil bli vurdert så det er bare å komme med dem.

 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...