Gå til innhold

Trenger hjelp


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Man skal alltid være litt forsiktig når man handler på f.eks ebay, da produktene ofte blir solgt av privatpersoner. Ebay har visse regler for å unngå lureri, ta å les disse ført. De fleste har sporingsnummer på pakkene noe som hjelper da du kan bevise at du f.eks ikke har mottatt pakken. Får du ikke pakken innen x-antall dager, så har du også rettigheter. Jeg har handlet 10 ganger på ebay, og aldri hatt problemer med det.

 

Før du bestiller så kan det være lurt å lese gjennom kommentarer som ander kjøpere har gitt til et produkt eller en selger. Kjenner en som handler der støtt, hun har fått penger tilbake, nytt produkt eller lignende hver gang det var noe. Det pleier å ta 5-30 dager å motta en pakke fra ebay da de fleste produktene kommer fra Kina.

 

Denne som jeg linket tidligere på Amazon http://www.amazon.com/Motorola-SYN1505A-2-5mm-Headset-Adapter/dp/B002J76I8Akoster kun 17.81kr og det er gratis frakt. Noen klager på at det kommer støy fra telefonen når du kobler til adapter, andre sier de er veldig fornøyd. Dessverre oppdaget jeg nettopp at de ikke sender til Norge. Men Hadde jeg vert usikker på å kjøpe dette produktet og jeg ikke hadde funnet andre alternativer så hadde jeg gjort det, fordi det koster under en 20kroning. Om du mottar noe som halvveis fungerer så har du tapt 17kr, noe som ikke gjør så veldig mye. Hadde det kostet 100kr eller mer, da hadde jeg nok "kjempet" litt for å fått en avtale med selger om refusjon av penger eller lignende.

 

Tar du en titt på linken jeg postet tidligere på Elfa https://www.elfa.se/elfa3~eu_en/elfa/init.do?item=10-378-23&toc=25106så er dette en nettside du kan stole på. Det er en veldig vanlig leverandør av elektriske produkter til hele Europa. Pris og tid på frakt er jeg usikker på, men prisen på selve produktet er 15.20 EUR, noe som tilsvarer ca. 135kr. Man ser med en gang prisforskjellen på en skikkelig nettbutikk og amazon/ebay og man kan lure på om den til 17kr har kvalitet? Men samtidig, trenger jeg det beste av kvalitet? Har du penger å brukte, så er Elfa en løsning.

 

Denne her på ebay: http://www.ebay.com/itm/Mini-USB-Male-to-2-5mm-DC-Female-Cable-With-Mini-USB-to-DC-Plug-Adapter-/321755315731koster ca. 23.35kr. Selgeren har 99.9% positiv feedback på sine solgte produkter, og da kan du med stor sikkerhet si at folk er fornøyd med produktene han selger, eller kundesupporten hans ved feil på kjøpt produkt. Produktet er brukt står det, og det er kun en igjen. Jeg kunne ikke "kjøpe" fordi han ikke hadde satt pris på frakt til Norge. Da må kan man kontakte selgeren på ebay sitt meldingssystem og lage en avtale der.

 

Etter litt mer leting på ebay fant jeg flere som lå på rundt 20-30kr. Alle var veldig billig, men når fri frakt ikke var inkludert kunne frakten komme opp i 210kr. Da er frakten dyrere enn produktet og totalprisen blir 240kr.

 

Det ble litt mye tekst her, men du har kanskje fått noen tips på hvordan det virker, hva du bør se etter, osv. Jeg tror jeg hadde gått for elfa om du virkelig trenger en. Da kan en venn eller familiemedlem kjøpe det for deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...